Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel CHP Alanya'da Yeni Hedef Belirlendi

CHP Alanya'da Yeni Hedef Belirlendi

CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, görev süresindeki başarılarını vurgulayarak, Alanya Belediyesi'ni kazandıklarını belirtti. Yeni hedeflerinin Türkiye genelinde iktidar olmak olduğunu açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Alanya'da Yeni Hedef Belirlendi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, sosyal medyadan çağrıda bulundu. Kandemir, açıklamasında, görev dönemlerinin bir yılını geride bıraktıklarını ve bu süre zarfında elde ettikleri başarıları vurguladı.

"Alanya Belediyesi'ni 74 Yıl Sonra Kazandık"

Kandemir, kendilerini İkinci Yüzyıl Yönetimi olarak tanımlayan yönetim kurullarının ilk hedefi olan Alanya Belediyesi'ni kazandıklarını belirtti. Bu başarının, CHP Genel Merkezi, İl Yönetimi, Gençlik ve Kadın Kolları Yönetimleri ile uyumlu ve bilimsel yöntemler kullanarak elde edildiğini ifade etti. "Bu başarıyı, örgütümüzü tek ses haline getirerek hep birlikte kazandık" diyen Kandemir, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni Hedef Türkiye'de İktidar Olmak

Kandemir, yeni hedeflerinin ilk seçimde Türkiye genelinde iktidar olmak ve Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında yeni bir başarı hikayesi yazmak olduğunu açıkladı. "Başardık, yine başaracağız" ifadeleriyle, CHP'nin gelecek seçimlerde de başarıyı sürdüreceği mesajını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Telegram Kurucusu Pavel Durov İçin 20 Yıl Hapis Cezası İstendi

Telegram Kurucusu Pavel Durov İçin 20 Yıl Hapis Cezası İstendi