Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya’da Trafik Denetimleri Sıkılaştı: 102 Araca 121 Bin TL Ceza

Alanya’da Trafik Denetimleri Sıkılaştı: 102 Araca 121 Bin TL Ceza

Antalya'nın Alanya ilçesinde KGYS kameralarıyla yapılan sıkı denetimde 102 araca toplam 121 bin TL ceza kesildi. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya’da Trafik Denetimleri Sıkılaştı: 102 Araca 121 Bin TL Ceza
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları aracılığıyla gerçekleştirilen denetimlerde, çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle 102 araca toplam 121 bin TL ceza uygulandı.

KGYS Kameraları ile Sıkı Denetim

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki trafik güvenliğini artırmak ve ihlallerin önüne geçmek amacıyla kapsamlı bir trafik denetimi gerçekleştirdi. Bu denetimler, KGYS kameraları üzerinden izlenerek kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri takmama ve hız sınırını aşma gibi trafik kurallarını çiğneyen sürücülere yönelik yapıldı.

121 Bin TL Ceza Uygulandı

Gerçekleştirilen denetimler sonucunda 102 araca toplamda 121 bin 332 TL tutarında para cezası kesildi. Denetimlerde en sık karşılaşılan ihlaller arasında kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmama ve hız limitini aşma yer aldı.

Trafik Güvenliğinde Kesintisiz Denetim

Alanya Emniyet Müdürlüğü, ilçede trafik güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçmek amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. Trafik kurallarına uymanın hem bireysel hem de toplumsal sorumluluk olduğunu vurgulayan yetkililer, sürücüleri trafik kurallarına riayet etmeye davet etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nijerya'da Sel Felaketinde 200'den Fazla Mahkum Cezaevinden Kaçtı

Nijerya'da Sel Felaketinde 200'den Fazla Mahkum Cezaevinden Kaçtı