Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur Merkez Manastır Kavşağı'na eleştiri: Bakım yok, peyzaj yok

Burdur Merkez Manastır Kavşağı'na eleştiri: Bakım yok, peyzaj yok

Burdur Merkez Manastır Kavşağı'nın bakım eksiklikleri isyan ettirdi. Sosyal medyada paylaşımında Burdur için çözüm istendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur Merkez Manastır Kavşağı'na eleştiri: Bakım yok, peyzaj yok
KAYNAK: Haber Merkezi

Gazeteci Serkan Şimşek, sosyal medyada Burdur Merkez Manastır Kavşağı'nın fotoğraflarını paylaşarak önemli bir eleştiride bulundu. Şimşek, Burdur Merkez Manastır Kavşağı’nın, Çevreyolu bağlantısı ve Karayolları sorumluluğunda olduğunu belirtti. Şimşek, bu kavşağın İstanbul, Ankara, Antalya, ve Fethiye gibi illerden geçen önemli bir güzergah olduğunu ve günlük binlerce aracın kullandığını ifade etti.

Bakım ve Peyzaj Eksiklikleri

Kavşağın refüj taşlarının boyanması haricinde hiçbir peyzaj çalışması veya bakım yapılmadığı belirtildi. Kavşağın hasat kaldırılmış tarla gibi göründüğünü vurgulayan Şimşek, Karayolları 134. Şube Şefliği'nin Burdur'a karşı bir garezi olduğunu belirtti. Aynı şekilde, Fethiye Burdur Ana Karayolu’nda kaldırımların genişletilerek yolun daraltılmasına da tepki gösterdi.

Yetkililere Çağrı: Burdur İçin Çözüm Bekleniyor

Serkan Şimşek, Burdur Valisi Dr. Türker Öksüz, AKP Milletvekili Adem Korkmaz ve CHP Milletvekili İzzet Akbulut’un bu konularla ilgilenmesini ve Burdur'un her alanının düzgün ve bakımlı hale getirilmesini umduğunu ifade etti. Şimşek, “Yeşil yoksa, peyzaj yoksa, düzen yoksa kent yoktur. Lütfen, lütfen, lütfen” şeklinde çağrıda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Konyaaltı Kadın Kolları İlçe Başkanı İstifa Etti

CHP Konyaaltı Kadın Kolları İlçe Başkanı İstifa Etti