Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'daki Hemşehri Dernekleri Gazetemizi Ziyaret Etti

Antalya'daki Hemşehri Dernekleri Gazetemizi Ziyaret Etti

Antalya'daki Burdurlular Derneği ve Serikliler Derneği yöneticileri, Akdeniz Gerçek Gazetesi'ni ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarını paylaştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'daki Hemşehri Dernekleri Gazetemizi Ziyaret Etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya Burdurlular Dernek Başkanı Hüseyin Yamacı, Burdurlular Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatime Ayyıldız ve Serikliler Dernek Başkan Yardımcısı Şevket Toplu, Akdeniz Gerçek Gazetesi'ni ziyaret ederek, derneğin yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Songül Başkaya ile bir araya gelen dernek yönetimi, derneğin hedeflerini ve gelecek planlarını anlattı.

Daha Etkin ve Aktif Dönem Olacak

Hüseyin Yamacı, Burdurlular Derneği'nin yeni dönemde daha aktif olacağını ve bu yönde çeşitli fiziki iyileştirmeler yaptıklarını belirtti. Sosyal ve kültürel etkinliklerin de bu dönemde öncelik kazandığını ifade eden Yamacı, Burdur gezileri düzenlemeye başladıklarını söyledi. İlk gezinin planlandığını ve yakında Salda Gölü’ne bir gezi gerçekleştirmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Derneğin Sosyal ve Kültürel Etkinlikleri Artıyor

Yamacı, Burdur ve çevresiyle ilgili sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılacağını ve bu etkinliklerin Antalya'daki Burdurlular arasında daha fazla ilgi uyandıracağını dile getirdi. Derneğin sadece fiziki alanlarda değil, sosyal alanda da daha etkin bir rol oynamayı hedeflediğini vurguladı.

Teşekkür ve Destek Talebi

Yamacı, dernek faaliyetlerinin tanıtımında Akdeniz Gerçek Gazetesi'nin verdiği destekten ötürü teşekkürlerini iletti. Ayrıca, bundan sonraki süreçte de Burdur ili ile ilgili yapılacak sosyal ve kültürel projelerin kamuoyuna yansıtılması konusunda gazetemizin desteğini beklediklerini ifade etti.

Destek Sözü

Akdeniz Gerçek Gazetesi olarak, hemşehri derneklerinin sosyal projelerinin kamuoyuna duyurulmasında her zaman destek olacağımızı belirttik. Derneklerin yaptığı çalışmaların geniş kitlelere ulaşması adına gereken özeni göstereceğimizi ileterek, nazik ziyaretlerinden ötürü dernek yöneticilerine teşekkür ettik.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selahattin Tonguç'tan Sert Tepki: "Yalıyarlarımıza Sahip Çıkıyoruz!"

Selahattin Tonguç'tan Sert Tepki: "Yalıyarlarımıza Sahip Çıkıyoruz!"