Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Başkan sürpriz yaptı

Başkan sürpriz yaptı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Belediyesi’nce düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kapsamında çeşitli hastanelerde sünnet ettirilen çocuklara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan sürpriz yaptı

Eylül ayının ilk haftasında düzenlenecek olan sünnet şöleni öncesinde Manavgat Belediyesi’ne kayıt yaptıran 210 çocuk, çeşitli hastanelerde sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet çocuklarına moral vermek amacıyla hastanelere ziyaret gerçekleştiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, operasyonları öncesinde çocuklarla sohbet edip onlara moral verdi. Uzman hekimler tarafından sünnet edilen çocuklar ise karşılarında başkan amcalarını görünce çok mutlu oldu.

 

“ÇOCUKLARA MORAL”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, geleneksel hale gelen sünnet şöleninin çocukların ve ailelerin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu ve onların mutluluklarına ortak olduklarını belirtti. Başkan Şükrü Sözen, “Toplu sünnet şölenimiz öncesinde erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımıza moral ve destek ziyareti gerçekleştirmek istedik. Çocuklarımızın ve ailelerin hayatları boyunca unutamayacağı bu özel günlere ortak olmak bizim için de büyük bir mutluluk. Her şey çocuklarımız için” dedi.

 

Haber Merkezi

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Minik Cem’den sevindirici haber

Minik Cem’den sevindirici haber