Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Altın Badem Ödülleri'nde Nebil Özgentürk’ten Narin için saygı duruşu

Altın Badem Ödülleri'nde Nebil Özgentürk’ten Narin için saygı duruşu

Muğla'nın Datça ilçesinde düzenlenen 4. Altın Badem Ödülleri töreninde, yönetmen Nebil Özgentürk, k*tledilen Narin Güran için saygı duruşunda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altın Badem Ödülleri'nde Nebil Özgentürk’ten Narin için saygı duruşu
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Datça ilçesinde bu yıl 4. defa düzenlenen Altın Badem Ödülleri, gerçekleştirilen törenle sahiplerine takdim edildi.

Nebil Özgentürk’ten Narin için Saygı Duruşu

Törenin unutulmaz anlarından biri, yönetmen Nebil Özgentürk’ün, Türkiye’nin yüreğini dağlayan Narin Güran için saygı duruşu talep etmesi oldu. Özgentürk'ün bu duyarlı davranışı, geceye katılanları derinden etkiledi ve sanatçılar da sahneden çeşitli toplumsal konular hakkında farkındalık çağrısında bulundu.

Ümit Efekan’a Yaşam Boyu Onur Ödülü

Gecede, mesleklerinde büyük başarılar elde eden ve yıllarını sanata adamış tiyatro oyuncuları, dizi ve dublaj sanatçıları ile Yeşilçam’ın ünlü yönetmeni Ümit Efekan, Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görüldü. Ümit Efekan’ın ödül alması, katılımcılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Gece geç saatlere kadar devam eden ödül töreninde, birçok sanatçı ve kurumun katılım gösterdiği organizasyon, sanatsal başarıların ödüllendirildiği ve toplumsal duyarlılığın öne çıktığı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti. Sanatçılar, çocuk ist*smarı, hayvan hakları, özgürlüklerin kısıtlanması, insan hakları ihlalleri ve kadın cin*yetleri gibi konulara dikkat çekerek toplumsal farkındalık oluşturdu.

Narin'in cansız bedeni bulundu

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gün önce kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni köye bir kilometre uzaklıkta Eğertutmaz Deresi'nde çuval içerisinde ve üzeri taşlarla örtülmüş şekilde bulundu. Ön inceleme raporunda; Narin'in boynunda lezyon, bacağında kırık tespit edildi. Soruşturmada gözaltı sayısı ise 24'e yükseldi. Gözaltına alınanlar arasında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, üç amcası ve tutuklanan amcası S.G'nin eşi de bulunuyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜİK suç oranı yüksek illeri açıkladı! Antalya’nın sıralaması şok etti

TÜİK suç oranı yüksek illeri açıkladı! Antalya’nın sıralaması şok etti