Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Magazin Kanal D’nin Yeni Dizisi Güzel Aşklar Diyarı'na Narin Tepkisi!

Kanal D’nin Yeni Dizisi Güzel Aşklar Diyarı'na Narin Tepkisi!

Kanal D'nin yeni dizisi "Güzel Aşklar Diyarı", hikayesiyle büyük beklenti yarattı. Ancak fragmanında Narin'in kullanılması tartışmalara neden oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu

Kanal D'nin yeni dizisi "Güzel Aşklar Diyarı", aşk uğruna büyük bedeller ödeyen Deniz'in hikâyesini izleyiciyle buluşturacak. Mahsun Kırmızıgül’ün genel yönetmenliğini yaptığı dizi, büyük reyting savaşına katılmaya hazır.

"Güzel Aşklar Diyarı" Ekrana Gelmeye Hazırlanıyor

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı", başrollerini Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül’ün paylaştığı duygusal bir hikâyeyi izleyiciyle buluşturacak. Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğini üstlendiği dizi, Kapadokya'nın mistik atmosferinde çekildi ve şimdiden büyük bir beklenti yarattı. Dizi, aşkı için büyük fedakârlıklar yapan Deniz'in yaşamını ve yaşadığı dramatik olayları konu alacak.

Yayın Tarihi ve Rakipleri

İddia edilen bilgiye göre, herhangi bir değişiklik olmazsa, "Güzel Aşklar Diyarı" 23 Eylül Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Bu iddialı yapım, geçen sezonun reyting şampiyonu olan ve 30 Eylül’de yeni sezonuna başlayacak olan Özgü Namal’ın başrolünde olduğu "Kızıl Goncalar" ile reyting yarışına girecek.

Dizinin rakipleri arasında, TRT’nin büyük prodüksiyonlu yapımı "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" de yer alıyor. Reyting pastasından pay kapmak için bu diziler arasında kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor. Her iki dizide başrollerde yer alan isimlerin "Özgü" olması ise izleyiciler arasında hoş bir tesadüf olarak karşılandı.

Narin Güran Fragmanı Tepki Çekti

Kanal D, "Güzel Aşklar Diyarı" dizisi için 8 yaşında hayatını kaybeden ve tüm Türkiye’yi yasa boğan Narin Güran için özel bir fragman yayınladı. Ancak bu fragman, izleyiciler arasında tepki topladı ve "Reyting için Narin’i kullandılar" yorumlarına yol açtı.

Tartışmalı sahnelerden biri, dizinin bir sahnesinde Kıraç’ın ünlü parçası "Söğüdün Yaprağı" şarkısının kullanılması oldu. Şarkı sözlerinde "Narin" isminin geçmesi, diziseverler arasında eleştirilere neden oldu. Sosyal medyada birçok izleyici, bu durumu hassas bir olayın reyting için kullanılmasına yönelik bir eleştiri olarak dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Fenerbahçe Derbisi İçin Hazırlıklara Başladı

Galatasaray Fenerbahçe Derbisi İçin Hazırlıklara Başladı