Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da ceza yiyen sürücü makbuzla hatıra fotoğrafı çektirdi

Adana'da ceza yiyen sürücü makbuzla hatıra fotoğrafı çektirdi

Adana'nın Kozan ilçesinde trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde bazı sürücüler, ceza makbuzlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da ceza yiyen sürücü makbuzla hatıra fotoğrafı çektirdi
KAYNAK: İHA

Adana'nın Kozan ilçesinde ilçe trafik ve asayiş ekipleri, öğrencilerin güvenli bir şekilde okula gidebilmeleri için denetimlerini artırdı. Okul çevreleri, ara sokaklar ve şüpheli araçlar detaylı bir şekilde kontrol edildi. Kozan Işıklı Yolda yapılan denetimlerde, 1 saat içinde kural ihlali yapan araçlara toplam 43 bin 219 TL idari para cezası kesildi.

Savunması cezayı engelleyemedi

Denetimler sırasında sürücüler, cezai işlemlerle ilgili çeşitli tepkiler verdi. Örneğin, okul çevresinde abart egzoz nedeniyle ceza uygulanan bir motosiklet sürücüsü, motosikletini yeni aldığını ve satan kişinin "polisler beni de durdurdu, bir şey olmaz" dediğini belirtti. Ancak, bu savunma trafikteki cezayı engelleyemedi. Sürücüler, paraları olmadığını belirterek polisi ceza yazmaması için ikna etmeye çalıştı; bu anlar ise kameralara yansıdı.

ceza makbuzuyla hatıra fotoğrafı çektirdi

Motorize mobil trafik timleri, uygulamadan kaçan araçları ara sokaklarda tek tek yakalayarak uygulama noktasına getirdi. Bir sürücü, aracının ön camında film bulunduğu için cezalandırıldığında diğer araçların durdurulmadığını iddia etti. Polis, uygulamanın nasıl yapıldığını sabırla anlatarak ceza yazdı. Cezai işlem uygulanan bir başka sürücü, makbuz ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve ceza yedikten sonra polise teşekkür etti.

Veliler ve Öğrencilerden Pozitif Geri Dönüşler geldi

Veliler ve öğrenciler, denetimlerin sürekli olarak sürmesinden ve uygulamalardan memnun olduklarını ifade etti. Veli Murat Akıllıoğlu, “Oğluma güveniyorum ama trafik çok kötü. Kurallara uyulması ve denetimlerin sıkılaşması bizleri çok memnun etti. Umarım akşam da bu sıkı denetimler sürer” dedi. Öğrenci Alparslan Akıllıoğlu ise kazaların çok olduğunu ve uygulamadan oldukça memnun olduğunu belirtti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Medyaradar'a ikinci erişim engeli getirildi! CHP'li Karabat isyan etti

Medyaradar'a ikinci erişim engeli getirildi! CHP'li Karabat isyan etti