Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da 37 milyon TL değerinde makaron ele geçirildi

Adana'da 37 milyon TL değerinde makaron ele geçirildi

Adana'da gerçekleşen operasyonda, gümrük değeri 37 milyon 627 bin TL olan ve toplamda 72 milyon 90 bin makaronun ele geçirilmesiyle ilgili bir şüpheli tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 37 milyon TL değerinde makaron ele geçirildi
KAYNAK: İHA

Adana'da gerçekleşen operasyonda, gümrük değeri 37 milyon 627 bin TL olan ve toplamda 72 milyon 90 bin makaronun ele geçirilmesiyle ilgili bir şüpheli tutuklandı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'nde bulunan bir depoda gümrük kaçağı makaron stoku olduğu yönünde bir ihbar aldı. Hemen harekete geçen ekipler, söz konusu depoya baskın düzenledi.

Baskında, gümrük değeri 37 milyon 627 bin TL olan ve piyasa değeriyle dikkat çeken 72 milyon 90 bin makaron ele geçirildi. Olayla ilgili olarak Yakut T. isimli şüpheli şahıs, operasyon sonrasında gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Yakut T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu başarılı operasyon, gümrük kaçağı ile mücadele kapsamında önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşte Kuzu Kuzu Geldi! Yüzde 15 Zam

İşte Kuzu Kuzu Geldi! Yüzde 15 Zam