Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yaşam Adana'da 'Korkunun ecele faydası yok' diyerek sulama kanalına atladılar

Adana'da 'Korkunun ecele faydası yok' diyerek sulama kanalına atladılar

Adana'da artan sıcaklıklarla birlikte gençler, 'Korkunun ecele faydası yok' diyerek kanallara atlayıp serinlemeye çalışıyorlar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 'Korkunun ecele faydası yok' diyerek sulama kanalına atladılar
KAYNAK: İHA

Adana'da havaların ısınmasıyla birlikte gençler, serinlemek için tehlikeli sulama kanallarını tercih ediyor. Hava sıcaklığının 30 dereceyi geçtiği şehirde, gençler sıcak hava dalgasından kaçmak için sulama kanallarında serinlemeye çalışıyor.

Adana'da 'Korkunun Ecele Faydası Yok' Diyerek Atladılar (4) Result

Gençlerin Riskli Serinleme Tercihi

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte Adana'da gençlerin sulama kanallarına yönelmesi dikkat çekiyor. Birçok genç, aşırı sıcaklık nedeniyle serinlemek için sulama kanallarını tercih ediyor. Ancak bu tercih, ölüm riskini de beraberinde getiriyor.

Adana'da 'Korkunun Ecele Faydası Yok' Diyerek Atladılar (3) Result

'Korkunun Ecele Faydası Yok'

Bazı gençler, sıcaklıktan bunalıp sulama kanallarına atlayarak serinlemeye çalışıyor. 'Korkunun ecele faydası yok' diyerek kanallara atlayan gençler, tehlikenin farkında olmadıklarını gösteriyor.

Sulama kanalına giren gençler arasında Muhammed El Süleyman (12) ve Yalçın Yılmaz (14) gibi cesur gençler bulunuyor. Muhammed, 'Çok sıcak olduğu için kanala giriyorum. Yüzmekten korkmuyorum, çünkü yüzme biliyorum' derken, Yalçın ise 'Hava çok sıcak, yüzmekten korkmuyorum. Korkunun ecele faydası yok' şeklinde konuşuyor.

Adana'da 'Korkunun Ecele Faydası Yok' Diyerek Atladılar (2) Result

Hayvanlar da Serinliğin Peşinde

Sıcaktan etkilenen sadece insanlar değil, aynı zamanda hayvanlar da serinlemek için su birikintilerine yöneliyor. Adana'da sıcak hava nedeniyle bunalan hayvanların su birikintilerinde serinlediği görülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A Milli Takım FIFA sıralamasında geriledi

A Milli Takım FIFA sıralamasında geriledi