Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı'nda iki gencin kavgası k*nlı bitti: Evinde öl* bulundu

Konyaaltı'nda iki gencin kavgası k*nlı bitti: Evinde öl* bulundu

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde alkol alarak kavga eden iki gençten biri, tabancadan çıkan kurşunla hayatını kaybetti. Diğer genç siteden çıkarken yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'nde, gece saatlerinde yaşanan bir kavgada Adem E. Y. (16), tabancadan çıkan kurşunlarla vurularak hayatını kaybetti. Olay, 173. Sokak üzerinde yer alan lüks bir sitedeki dairede meydana geldi. Alkol aldıkları sırada tartışmaya başlayan Adem E. Y. ve B.Ş. (17), bilinmeyen bir sebeple kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesiyle birlikte, Adem E. Y., tabanca ile vuruldu.

apartmandan çıkarken yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine gelerek incelemelere başladı. Olay sırasında apartmandan çıkarken yakalanan B.Ş., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek gözaltına alındı. Evde yapılan incelemelerde, olayda kullanılan bir tabanca ile bir boş kovan ve masa üzerinde başka bir silah daha bulundu.

İstanbul'dan Antalya'ya gelmiş

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Adem E. Y.'nin karın ve boyun bölgelerinde kurşun giriş ve çıkış izleri olduğunu tespit etti. B.Ş., ilk ifadesinde bir hafta önce İstanbul'dan Antalya'ya geldiğini ve Adem E. Y. ile birlikte kaldığını belirtti.

Hayatını kaybeden Adem E. Y.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan bir köpek ise belediye ekipleri tarafından evden alındı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, köpeğin alınmasının ardından evde detaylı bir çalışma gerçekleştirdi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oba Makarna Ne Zaman Kuruldu? Kim Yönetiyor? Tesisleri Nerede?

Oba Makarna Ne Zaman Kuruldu? Kim Yönetiyor? Tesisleri Nerede?