Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Teknoloji GTA Netflix'te ücretsiz olacak

GTA Netflix'te ücretsiz olacak

Netflix, Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition'ı ücretsiz olarak sunacak

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
GTA Netflix'te ücretsiz olacak
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Netflix, oyun pazarına hızlı bir giriş yapmaya devam ediyor. Şirket, dünyanın en popüler oyun serilerinden biri olan Grand Theft Auto'yu oyun kataloğuna eklediğini duyurdu.

 GTA Netflix'te ücretsiz olacak

3 oyundan oluşan Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition, Netflix abonelerine ücretsiz olarak sunulacak. Netflix kullanıcıları, Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition içinde yer alan oyunlara App Store, Google Play ve Netflix mobil uygulaması üzerinden erişebilecekler.

Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition, Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City ve Grand Theft Auto: San Andreas olmak üzere 3 ayrı oyundan oluşuyor. Oyunlar, 2021 yılında yenilenmiş grafikler ve ses efektleri ile birlikte piyasaya sürülmüştü.

Netflix'in bu hamlesi, oyun dünyasında büyük ses getirdi. Şirket, bu hamle ile oyun pazarında önemli bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Netflix Games nedir?

Şirketin geçen yıl başlattığı Netflix Games, Netflix abonelerinin Android telefonlar, tabletler, iPhone, iPad ve iPod touch gibi mobil cihazlarda oynanabilen 25’ten fazla oyuna erişebilmesini sağlayan bir hizmettir. Kalitesi değişse de çeşitli türlerde çok sayıda mükemmel Netflix mobil oyunu var ve şirket yaptığı stüdyo satın alımlarıyla oyun kütüphanesini sürekli geliştirmeye devam ediyor.
 

 GTA Netflix'te ücretsiz olacak

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5 araç zincirleme trafik kazası yaptı

5 araç zincirleme trafik kazası yaptı