Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Serdal Adal Söke'de Beşiktaş'ı yüceltme sözü verdi

Serdal Adal Söke'de Beşiktaş'ı yüceltme sözü verdi

Beşiktaş Kulübü'nün 3 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi başkanlığa adaylığını açıklayan Serdal Adalı, Aydın'ın Söke ilçesine geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serdal Adal Söke'de Beşiktaş'ı yüceltme sözü verdi
KAYNAK: İHA

Beşiktaş Kulübü’nün 3 Aralık’taki olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi, başkan adayı Serdal Adalı, hedeflerini ve vizyonunu açıkladı. Adalı, Beşiktaş’ın tarihindeki önemli yeri ve değerleri vurgulayarak, kulübün zirveden uzak kalmaması gerektiğini belirtti. 

Adalı, 'Beşiktaş'ın tarihe yakıştığı şekliyle yeniden tarih yazmaya başlamak için önümüzdeki kritik bir süreç var. Öncelikle şunu söylemeliyim kasım ayında böyle bir konuşmayı ve hatta böyle bir yarışın içinde olmayı hiç istemezdik. Bugün Beşiktaş'ın başarısını konuşuyor olmayı bütün kalbimizle tercih ederdik. Durum olağanüstü olunca biz de üzerimize düşeni yapmaya karar verdik. Bu kararımız çokta güzel karşılık buldu. Birliğimizi yeniden inşa edeceğimizin sinyallerini aldık. Ancak içinde bulunduğumuz tablo, maalesef ortada maddi ve manevi erozyona uğradığımızı gösteriyor. Bu durum tüm Beşiktaşlıları üzerken beni de derinden üzmüştür. Beşiktaş tüm spor tarihinde bir okuldur. Zirveden uzak kalmayı istemeyiz. Adaletsizliğe karşı orta yolu seçemez. Başı daima diktir. Benim ve ekibimin enkaz edebiyatı yapmadan Beşiktaşımızla ilgili kısa vadede gerçekleştirilecek hayalleri ve umutları var. Tüm kongre üyelerimizi davet ediyorum. Gelin Beşiktaş'ımıza kol kanat gerelim. Artık icraat vakti. Artık vakit Beşiktaş'ımızı yüceltme vakti' diye konuştu.

Serdal Adalı'nın listesinde yeni isim

Beşiktaş'ta 3 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Serdal Adalı'nın yönetim kurulu listesi şekilleniyor. Adalı, daha önce açıkladığı 2. Başkan Metin Keçeli ve Sportif Direktör Mehmet Özdilek'ten sonra Yönetim Kurulu üyesi olarak Ege Beşiktaşlı İş İnsanları Derneği Başkanı Mahir Kaplan'ın listesinde olacağını açıkladı.,

Mahir Kaplan kimdir?

14.09.1975 Diyarbakır doğumlu olan İnşaat Mühendisi Mahir Kaplan, evli ve 2 çocuk babasıdır. İstanbul Vefa Lisesini bitirdiktensonra Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden1998yılında bitirme tezini “Tarihi Yapıların Güçlendirilmesi” üstüne yaparak mezun olmuştur. Eşiyle birlikte 2007 yakında UMART mimarlığı kurdu. Birçok eski eserin restorasyonunda görev alan Mahir Kaplan faaliyetlerine hem ulusal hem de uluslararası alanda devam etmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eldivenler ve atkılar şart! Kar yağışı kapıda

Eldivenler ve atkılar şart! Kar yağışı kapıda