Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Fenerbahçe eski futbolcusunu unutmadı

Fenerbahçe eski futbolcusunu unutmadı

Sarı lacivertli kulüpte 10 yıl forma giyen Şükrü Birand’ın, dördüncü ölüm yıl dönümünde anıldı. Fenerbahçe, resmi Twitter hesabından Birand anıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe eski futbolcusunu unutmadı

Fenerbahçe resmi kulüp hesabından paylaşılan Şükrü Birand fotoğrafı ile birlikte şu ifadeler kullanıldı: "Kulübümüzde futbolcu olarak geçirdiği 10 yılda Çubuklu'yu 317 kez terleten, Fenerbahçemizin ve Milli Takımımızın efsane futbolcularından Şükrü Birand’ı vefatının 4. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz."

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Kulübümüzde futbolcu olarak geçirdiği 10 yılda Çubuklu&#39;yu 317 kez terleten, Fenerbahçemizin ve Milli Takımımızın efsane futbolcularından Şükrü Birand’ı vefatının 4. yılında saygı ve rahmetle anıyoruz. <a href="https://t.co/0GnOFDjcdt">pic.twitter.com/0GnOFDjcdt</a></p>&mdash; Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) <a href="https://twitter.com/Fenerbahce/status/1673957236878581760?ref_src=twsrc%5Etfw">June 28, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özdağ'dan esprili Sincap paylaşımı "benim sincap kendisini içkiye vermiş"

Özdağ'dan esprili Sincap paylaşımı "benim sincap kendisini içkiye vermiş"