Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Samsunspor Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Samsunspor Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Samsunspor, Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsunspor Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Ev sahibi Samsunspor'un ligde 18 puanı bulunuyor. Karadeniz ekibi, ligdeki son maçında Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. 16. hafta erteleme maçında Galatasaray'la 1-1 berabere kalan Sivasspor, son 5 maçta sadece bir kez yenildi.

Samsunspor Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Samsunspor, iç sahada başarılı bir grafik çiziyor. Markus Gisdol'un öğrencileri, evinde oynadığı son altı lig maçının dördünü kazanmayı başardı. Samsun ekibi, 13 puanla Galatasaray'ın ardından iç sahada en fazla puan toplayan takım konumunda.

Sivasspor da bu sezon deplasmanda oynadığı 10 maçın beşini kazandı. Bülent Uygun'un öğrencileri, geçen sezon ligde elde ettiği toplam dış saha galibiyet sayısını şimdiden yakalamayı hedefliyor.

Samsunspor ile Sivasspor arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadele 1-1 sona erdi. İki takım arasında son yıllarda oynanan karşılaşmalarda Sivasspor'un üstünlüğü dikkat çekiyor. Sivas ekibi, rakibine karşı oynadığı son beş maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Samsun ekibinin son galibiyeti ise 5 şubat 2006'da 3-0'lık skorla gerçekleşti.

Samsunspor ayrıca rakibine karşı evinde 1982'den beri galibiyete hasret. Sivasspor'u konuk ettiği son üç lig maçını kazanamayan Samsunspor (1B 2M), rakibini 1981/82 2. Lig sezonundan bu yana iç sahada mağlup edemiyor (3-0).

Bu sezon Samsunspor ile Sivasspor arasında oynanan ilk Süper Lig maçı 1-1 sona erdi ancak iki ekip bugüne kadar aynı ligde boy gösterdikleri dokuz sezonun hiçbirinde iki kez berabere kalmadı.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 10 Süper Lig maçının beşini kazanan Sivasspor (1B 4M), 2022/23'ün tamamında ulaştığı sayıyı şimdiden yakalamak istiyor (6G 1B 11M).

Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçının dördünü kazanan Samsunspor (1B 1M), kasım ayında başlayan bu süreçte Galatasaray'ın (15) ardından en fazla iç saha puanı toplayan ekip konumunda (13).

Samsunspor Sivasspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Karşılaşma Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Burak Şeker yönetecek. Pazar saat 16.00'da başlayacak. Maç, beIN SPORTS 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Samsunspor Sivasspor Muhtemel 11'ler

Samsunspor: Okan, Mustafa, Satka, Alim, Soner, Bennasser, Taylan, Holse, Emre, Muhammed, Mouandilmadji.

Sivasspor: Ali Şaşal, Alaaddin, Appindangoye, Caner, Uğur, Hakan, Kvet, Saiz, Koita, Barrow, Manaj.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MESEM'de korkunç kaza! Çalıştırılan çocuğun kafası makineye sıkıştı

MESEM'de korkunç kaza! Çalıştırılan çocuğun kafası makineye sıkıştı