Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor RAMS Başakşehir Portekiz'den genç yetenek Djalo'yu transfer etti

RAMS Başakşehir Portekiz'den genç yetenek Djalo'yu transfer etti

RAMS Başakşehir, Portekiz'den genç yetenek Djalo'yu kadrosuna kattı! Genç futbolcu, gelecek sezondan itibaren takımın önemli isimleri arasında yer alacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
RAMS Başakşehir Portekiz'den genç yetenek Djalo'yu transfer etti
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig'in önemli ekiplerinden biri olan RAMS Başakşehir, gelecek sezon için kadro oluşturma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Turuncu-lacivertli ekip, Portekiz'in 2. Lig takımlarından Paços de Ferreira forması giyen 20 yaşındaki futbolcu Matchoi Djalo'yu transfer ettiğini duyurdu.

Genç Yetenek Djalo'nun Transferi

Başakşehir Kulübü'nden yapılan açıklamada, Gine asıllı Portekizli futbolcu Matchoi Djalo ile gelecek sezon başlayarak geçerli olmak üzere 3 yıllık anlaşma yapıldığı belirtildi. Transferle ilgili olarak kulüp yetkilileri, Djalo'yu takımlarına katmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Djalo'nun Performansı

Matchoi Djalo, bu sezon Portekiz 2. Lig'inde görev aldığı 23 maçta 5 gol atma başarısı gösterirken, 3 asist yaparak da takımına önemli katkılar sağladı.

Kulüp Açıklaması

RAMS Başakşehir Kulübü yetkilileri, transferle ilgili yaptıkları açıklamada, "Hoş geldin Matchoi Djalo. Kulübümüz, Portekizli futbolcu Matchoi Djalo ile 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık anlaşma sağladı. Matchoi Djalo'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Bağ Salatası nasıl pişirilir? Bağ Salatası tarifi

Antalya Bağ Salatası nasıl pişirilir? Bağ Salatası tarifi