Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Kadıköy'den Zaferle Döndü! "Kadıköy'de bu akşam kepenk indirttik"

Galatasaray Kadıköy'den Zaferle Döndü! "Kadıköy'de bu akşam kepenk indirttik"

Galatasaray'ın, Kadıköy’deki galibiyetinin ardından Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Kadıköy’de “kepenk indirttik” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Kadıköy'den Zaferle Döndü! "Kadıköy'de bu akşam kepenk indirttik"
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yenerek büyük bir başarıya imza attı. Bu galibiyetle ligde üst üste altıncı maçını kazanan Galatasaray, Kadıköy’de uzun süre unutulmayacak bir zafer yaşadı. Maç sonrasında Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu, takım otobüsünde GS TV’ye önemli açıklamalarda bulundu.

“Hakkımızla Kadıköy’den Dönüyoruz”

Galibiyetten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Hatipoğlu, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Beşte beş ile geldik, altıda altı ile dönmek istiyorduk. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Başta hocamız Okan Buruk’a, teknik ekibe, oyuncularımıza ve taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Olağanüstü bir mücadele sergiledik ve Kadıköy’den hakkımızla dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Kadıköy'den Zaferle Döndü! "Kadıköy'de bu akşam kepenk indirttik"

“Deplasman Taraftarımıza Yakışmayan Bir Davranış”

Galatasaray taraftarlarının deplasman tribününe girişlerinde yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken Hatipoğlu, "Takım olarak çok güzel geldik ve gittik. İstanbul Emniyeti’ne de teşekkür etmek istiyorum; takımımızı çok iyi karşıladılar ve saha içinde de gerekli tedbirleri aldılar. Dönerken de hiçbir sorunla karşılaşmadık. Ancak aynı şeyi deplasman taraftarımız için söyleyemeyeceğim. Stada girişte, insanlık onuruna yakışmayan bir şekilde dar bir koridorda taraftarımız içeri alındı. Bayılanlar, fenalık geçirenler oldu. Başkalarını eleştirenlerin, kendi statlarında daha kötü şeyler yapması gerçekten üzüntü verici. Bu tutumları samimiyetsizliklerini gösteriyor" dedi.

“Protokoldeki Hoşgörüsüz Tavır Kabul Edilemez”

Maçın ardından protokol tribününde yaşanan bir olaya da değinen İbrahim Hatipoğlu, "Bugün protokol tribününde galibiyetin verdiği sevinçle fotoğraf çektirirken, Fenerbahçe yöneticilerinden su şişeleri atıldı. Maalesef bir kadın yöneticimize, Ece Bora’ya, su şişesi isabet etti. Bir kadına su şişesi fırlatarak bu kadar hoşgörüsüz davranmalarını üzüntüyle karşılıyoruz ve bu tutumlarını kınıyoruz. Böyle olayların yaşanmaması lazım" şeklinde konuştu.

“Kadıköy'de Kepenk İndirdik”

İbrahim Hatipoğlu, derbide elde ettikleri zaferin ardından Kadıköy’de “kepenk indirdik” sözleriyle Fenerbahçe'ye gönderme yaptı. Hatipoğlu, "Son maçta kendi sahamızda biliyorsunuz maç bittikten sonra sahaya çıkıp boş tribünlerde sevinenler, bizim seyircimiz varken sahaya girmememiz için kapı yerine sahanın girişine kepenk yaptırmışlardı. Biz bu akşam Kadıköy’de kepenk indirttik. Galibiyetimizi soyunma odasında doyasıya kutladık ve bu zaferle dönüyoruz" dedi.

Galatasaray ZİRVE YARIŞINDA İDDİALI

Bu tarihi zaferle birlikte Galatasaray taraftarı büyük bir sevinç yaşarken, sosyal medyada da zafer coşkusu paylaşımlarında bulundu. Galatasaray, ligdeki başarısını sürdürürken, Kadıköy’de elde ettiği bu önemli galibiyetle zirve yarışında iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
22 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?

22 Eylül 2024 TV yayın akışı Bugün Televizyonda Ne Var?