Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Konyaspor Riechedly Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Konyaspor Riechedly Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Konyaspor, defans hattına Hollandalı oyuncu Riechedly Bazoer'i kattı. Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzalandı ve tecrübeli futbolcu yeşil-beyaz formayı giyecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Konyaspor Riechedly Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, defans hattını güçlendirmek amacıyla Hollandalı savunmacı Riechedly Bazoer ile 2 yıllık bir sözleşmeye imza attı. Konyaspor Müzesi'nde gerçekleştirilen imza töreninde, kulübün Futbol Şube Sorumlularından Erkut Çağlar Çelik de hazır bulundu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Riechedly Bazoer'e hoş geldin diyor, yeşil beyaz formamız altında başarılar diliyoruz. Bazoer, takımımızda 20 numaralı formayı giyecek" ifadelerine yer verildi.

Konyaspor Riechedly Bazoer ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Bazoer: “Umarım güzel bir sezonu geride bırakırız”

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Riechedly Bazoer, Konyaspor'a transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bazoer, "Konyaspor'un bana olan ilgisi beni gerçekten mutlu etti. Takım olarak hedeflerimize ulaşmayı umuyoruz. Taraftarlarımızın her zaman yanımızda olacağını biliyorum ve onları alacağımız galibiyetlerle mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Erkut Çağlar Çelik: “Savunmamız daha güçlü olacak”

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkut Çağlar Çelik, Riechedly Bazoer'in transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, oyuncuya duyduğu güveni vurguladı. Çelik, "Bazoer, kariyerinde Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giymiş bir isim. PSV altyapısında yetişti ve AZ Alkmaar'dan transfer ettiğimiz bu oyuncunun savunmamıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Kendisinden beklentimiz yüksek" dedi. Ayrıca, transfer süreci hakkında bilgi veren Çelik, forvet hattı için de bir takviye yapmayı düşündüklerini, son dakika fırsatlarının da değerlendirilebileceğini belirtti.

Kariyerinde önemli kulüpler var

Riechedly Bazoer, futbol kariyerine PSV altyapısında başladı ve ardından Ajax, VfL Wolfsburg, FC Utrecht, Vitesse gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giydi. Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen tecrübeli savunma oyuncusu, son olarak AZ Alkmaar takımında görev yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar Candan ve Nihal Candan Davasında Ara Karar Açıklandı

Bahar Candan ve Nihal Candan Davasında Ara Karar Açıklandı