Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Mourinho Fenerbahçe'ye Ne Kadara Geldi? Mourinho'nun Maaşı Ne Kadar?

Mourinho Fenerbahçe'ye Ne Kadara Geldi? Mourinho'nun Maaşı Ne Kadar?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho'nun maliyeti ve transfer süreçleri hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Koç, Portekizli teknik adamla 12 milyon euro karşılığında anlaştıklarını belirtirken, transfer listelerinin de hazır olduğunu vurguladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mourinho Fenerbahçe'ye Ne Kadara Geldi? Mourinho'nun Maaşı Ne Kadar?
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile yapılan anlaşmanın detaylarını paylaştı. Halk TV'ye verdiği röportajda Koç, "Jose Mourinho ve ekibiyle birlikte 12 milyon euroya anlaştık." dedi.

"Başka Kulüpler de İlgi Gösterdi"

Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sürecine dair önemli bilgiler vererek, "Hem Fenerbahçe kulübü olarak hem de biz yönetim olarak Mourinho'nun aklına yattık. Ancak sonrasında başka kulüpler de devreye girdi. Türkiye'den Beşiktaş ile görüştü. Sayın Saadettin Saran ve Sayın Aziz Yıldırım ile de temasları oldu. Biz ise bu görüşmelerden önce kendisiyle anlaşmaya vardık." ifadelerini kullandı.

"Transfer Listemiz Hazır"

Ali Koç, transfer çalışmalarına dair açıklamalarda da bulunarak, "Transfer listemiz ve oyuncular belli. Bazı yöneticilerimiz, görüştüğümüz oyuncuları açıklayalım diyor ama bitmemiş transferleri paylaşarak 3-5 oy fazla almayı doğru bulmuyoruz. Görüşmeler şu an devam ediyor." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ajet'ten ucuza uçak bileti! İşte başvuru tarihi ve şartları

Ajet'ten ucuza uçak bileti! İşte başvuru tarihi ve şartları