Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Hami'den 'sakatlanmayın' uyarısı

Hami'den 'sakatlanmayın' uyarısı

Antalayaspor, sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını şut çalışarak sürdürdü. Mandıralı, ortaladığı toplara şut çeken futbolculara 'aman sakatlanmayın, topa kontrolsüz vurmayın' uyarısı yaptı. Hafif sakatlık yaşayan Arif ile Gökhan'

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hami'den  'sakatlanmayın' uyarısı

Antalayaspor, sahasında oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını şut çalışarak sürdürdü. Mandıralı, ortaladığı toplara şut çeken futbolculara 'aman sakatlanmayın, topa kontrolsüz vurmayın' uyarısı yaptı. Hafif sakatlık yaşayan Arif ile Gökhan'a da buz tedavisi yapıldı.

PTT 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Antalyaspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarına devam etti. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı gözetiminde antrenman yapan kırmızı beyazlı takım koşu, pas ve şut çalıştı. Antrenmanda Hami Mandıralı'nın ceza alanına attığı toplara futbolcular şut çekti. Futbolcularına antrenmanda sakatlanmamaları yönünde sık sık uyarıda bulunan Mandıralı, "Aman sakatlanmayın, topa kontrolsüz vurmayın" dedi.

Antrenman sonuna doğru Arif Şahin ile Gökhan Karadeniz hafif sakatlık yaşadı. Buz tedavisi uygulanan iki futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Antrenman sonunda da Mandıralı, Emrah, Çağrı, Erman ve Adem ile serbest vuruş çalıştı. (DHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkanlara ‘Sofra adabı’ öğretiliyor

Başkanlara ‘Sofra adabı’ öğretiliyor