Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş’ın yıldızı siyah beyazlılara veda etti

Beşiktaş’ın yıldızı siyah beyazlılara veda etti

Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, siyah beyazlı kulübe sosyal medya hesabından duygusal bir veda mesajı yayınladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, siyah beyazlı takıma sosyal medya hesabından veda etti. Harika anıların ardından veda etmenin her zaman zor olduğunu belirten Ghezzal, teşekkürlerini iletti.

Ghezzal, veda mesajında, '4 yıla sığan harika anlardan sonra veda etmek her zaman zordur, hem mucizevi hem zor anlardan sonra. Teşekkür etmekten başka söyleyenecek bir şey yok. Çalıştığım tüm takım arkadaşlarıma (kardeşlerime) ve teknik ekiplere saha içinde bu anları benimle paylaştıkları için çok teşekkür ederim. Bana ve aileme her gün yardımcı olan perde arkasındaki tüm çalışanlara da çok teşekkür ederim. Son olarak da sevgili Beşiktaş taraftarları, sizlere de sonsuz sevginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Futbola ve bu kulübe olan tutkunuz benim için unutulmaz bir hatıra olarak kalacaktır. Tekrar yollarımızın kesişeceğinden eminim' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatih'te 5 Katlı Metruk Binada Çıkan Yangın Hızla Söndürüldü

Fatih'te 5 Katlı Metruk Binada Çıkan Yangın Hızla Söndürüldü