Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bruno Genesio ile anlaşma noktasına yaklaşıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Beşiktaş yönetimi, yeni teknik direktör arayışları kapsamında Bruno Genesio ile masaya oturuyor. Siyah beyazlıların, Fransız teknik adamla 1,5 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlandığı bildiriliyor.

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor

57 yaşındaki deneyimli teknik direktörle yapılan görüşmeler olumlu bir seyir izliyor. Beşiktaş yönetim kurulu, son detayları görüşmek üzere Genesio ile Fransa'da bir araya gelecek. Sözleşme detaylarının sorunsuz bir şekilde ele alınması halinde, Genesio'nun 1 veya 2 Ocak tarihlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Genesio, son olarak Rennes takımında görev yapmış ve 1,5 ay önce Fransız ekibiyle yollarını ayırmıştı. Beşiktaş'ın bu tecrübeli isimle anlaşma sağlaması, taraftarları heyecanlandırırken, yeni bir dönemin de başlangıcını işaret ediyor.

 Bruno Genesio kimdir?

Bruno Genesio, 1 Eylül 1966 tarihinde Fransa'da doğdu ve futbol dünyasına adını Lyon kulübünde attı. Profesyonel futbolculuk kariyerine 1985 yılında başlayan Genesio, sırasıyla Nice ve Martigues kulüplerinde ter döktü.

Genesio'nun kariyerindeki dönüm noktalarından biri, 24 Aralık 2015'te Fournier'in görevden alınmasının ardından Lyon'un teknik direktörlüğüne atanmasıydı. 2015-16 Ligue 1 sezonunu ikinci sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çeken Genesio, kulübü başarıyla yöneterek sonraki üç Ligue 1 sezonunda dördüncü veya üçüncü sıralarda tutmayı başardı. Ayrıca, 2016-17 UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon'u yarı finale taşımasıyla uluslararası alanda da başarılı bir performans sergiledi.

Fransız teknik adamın genç yeteneklere verdiği önem, Lyon ve Rennes'deki başarılarıyla öne çıkıyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tengri Dini ve Tengricilik Nedir?

Tengri Dini ve Tengricilik Nedir?