Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Antalya Kalkan’da en iyi tatil nasıl yapılır?

Antalya Kalkan’da en iyi tatil nasıl yapılır?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Kalkan’da en iyi tatil nasıl yapılır?
KAYNAK: Reklam

Akdeniz’in en güzel tatil beldelerinden biri olan Kalkan, misafirlerine her zaman gülümseyerek hatırlayacakları eşsiz bir tatil deneyimi yaşatma potansiyeline sahip. Bambaşka bir atmosferde, hem doğaya hem de tarihe doyacağınız bir tatil sunan Kalkan, her zevke hitap eden özel bir tatil beldesi.

Kalkan’da En İyi Tatil Nasıl Yapılır?

Keşfedilecek sayısız gizli hazinesi olan Kalkan’da tatili en iyi şekilde geçirebilmenin anahtarı kiralık villalardan geçiyor. Balayı çiftlerinden geniş ailelere kadar herkes için uygun konuk kapasitesinde, jakuzili, kapalı havuzlu, deniz manzaralı ve daha sayısız farklı seçenek ile bulabileceğiniz bu villalarda yılın her günü tatil yapmak mümkün.

Kültür Bakanlığı onaylı TÜRSAB belgesi ile güvenli bir villa tatili sunan Gotatil, 10 yıldan uzun süreli tecrübesi ve 2000’den fazla özel havuzlu kiralık villası ile Kalkan’ı en iyi şekilde keşfetmeniz için her zaman yanınızda.

Kalkan kiralık villa tatili için Gotatil.com’da yer alan villaları keşfet

Hem Doğal Hem Tarihi Hem Hareketli: Kalkan’ı Keşfedin

Kalkan, sahip olduğu olanaklar ile çok özel ve ayrıcalıklı bir tatil beldesi olarak ön plana çıkıyor. Her tatil beklentisini aynı anda karşılayan, tarihi ve doğal güzellikleri açısından zengin olduğu kadar hareketli yaşantısıyla da tanınan bu muhteşem beldede görülecek ve keşfedilecek çok şey var.

Kaputas

Kalkan’ın tarihi dokusunu keşfetmek isteyenler için çevrede sayısız farklı antik kent bulunurken, doğal güzellikleri için sadece çevrede kısa bir yürüyüşe çıkmak bile yeterli. Yemyeşil çam ormanlarını ve muhteşem koyları görebileceğiniz bu bölgede, mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında Saklıkent, Kekova ve Kaputaş Plajı geliyor.

●      Kekova: Kekova, Kalkan’ın güneyinde yer alan ve mutlaka görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Likya medeniyetine ait Simena kentinin batık kalıntılarıyla ünlü olan Kekova, adeta tarih ve doğayı bir arada sunan bir açık hava müzesi.

●      Saklıkent Kanyonu: Kalkan’a giden herkesin mutlaka görmesi gereken yerlerin başında gelen Saklıkent Kanyonu, belde merkezine yaklaşık olarak 45 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Buz gibi sularda yüzebileceğiniz, doğa yürüyüşü yapabileceğiniz Saklıkent’te eşsiz bir manzara da sizi bekliyor.

●      Kaputaş Plajı: Kalkan’ın gizli hazinelerinden biri olan Kaputaş Plajı, turkuaz suları ve sakin atmosferiyle gidilmesi gereken yerlerin başında geliyor. Muhteşem bir doğa tarafından karşılanacağınız bu plajda vakit geçirmek fazlasıyla keyifli.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kimliklerde yeni dönem: Artık bu özellik kullanılacak!

Kimliklerde yeni dönem: Artık bu özellik kullanılacak!