Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Adana Demirspor Samsunspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Adana Demirspor Samsunspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor, sahasında Samsunspor’u ağırlayacak. Adana Demirspor Samsunspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana Demirspor Samsunspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan Adana Demirspor, ligde sadece 1 puan kazanarak son sırada yer alıyor. Takım, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak, Süper Lig tarihindeki en düşük performanslarından birini sergiliyor. Özellikle evinde oynadığı son 6 maçını kaybeden Adana ekibi, bu karşılaşmalarda kalesinde 24 gol gördü ve yalnızca 5 gol atabildi. Bu mağlubiyet serisi, kulüp tarihindeki en uzun ev içi mağlubiyet serisi olarak kayıtlara geçti.

Samsunspor’un Yükselen Formu

Samsunspor ise ligin en formda takımlarından biri. Bu sezon oynadığı 7 maçın 5'ini kazanan Karadeniz ekibi, 1986-1987 sezonundan bu yana ilk 7 haftadaki en yüksek galibiyet sayısını tekrarlamış durumda. Samsunspor, deplasmanda oynadığı son 3 lig maçında kalesini gole kapatarak Gaziantep FK, Hatayspor ve Rizespor’u mağlup etti. Teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki takım, ligde 15 puanla üst sıralarda yer alıyor.

İstatistiklerle Maça Bakış

Adana Demirspor, Süper Lig tarihindeki en zorlu sezonlarından birini geçiriyor. Ancak ilginç bir istatistik olarak, bir sezonun ilk 7 haftasında en fazla 1 puan alabilen takımlardan dördü, sezon sonunda ligde kalmayı başarmıştı. Bu takımlar arasında Antalyaspor, Sivasspor, Kasımpaşa ve Samsunspor bulunuyor. Adana Demirspor’un bu karşılaşmada alacağı sonuç, belki de sezonun geri kalanı için önemli bir dönüm noktası olabilir.

Adana Demirspor Samsunspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Karşılaşma Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak ve mücadeleyi Alper Akarsu yönetecek. Pazar günü saat 16.00'da başlayacak olan maç, beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Adana Demirspor Samsunspor Muhtemel 11'ler

Adana Demirspor: Vedat Karakuş, Semih Güler, Manev, Gravillon, Abdulsamet Burak, Maestro, Salih Kavrazlı, Arda Okan Kurtulan, Alioui, Ali Yavuz Kol, Aimbetov

Samsunspor: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick, Lubomir Satka, Zeki, Carlo, Ait Benasser, Emre, Oliver Ntcham, Laura, Marius Mouandilmadji.

süper lig 8.hafta programı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligin 8. haftasında oynanacak maçlar ve görev alacak hakemler şunlar:

4 Ekim Cuma:

20.00 Rizespor-Antalyaspor: Burak Pakkan

5 Ekim Cumartesi:

13.30 Kasımpaşa-Bodrum FK: Direnç Tonusluoğlu

16.00 Göztepe-Sivasspor: Ali Şansalan

19.00 RAMS Başakşehir-Bellona Kayserispor: Yasin Kol

19.00 Atakaş Hatayspor-Trabzonspor: Kadir Sağlam

6 Ekim Pazar:

13.30 Konyaspor- Eyüpspor: Erkan Özdamar

16.00 Adana Demirspor-Samsunspor: Alper Akarsu

19.00 Galatasaray-Alanyaspor: Mehmet Türkmen

19.00 Gaziantep FK-Beşiktaş: Muhammet Ali Metoğlu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaspor Eyüpspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Konyaspor Eyüpspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?