Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Şahin adaylığını açıkladı

Şahin adaylığını açıkladı

-Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, 6 Ocak’ta yapılacak olan başkanlık seçimi için yeniden aday olduğunu açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şahin adaylığını açıkladı

 

-Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, 6 Ocak’ta yapılacak olan başkanlık seçimi için yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

-Şahin, “Servisçiliğe kimlik kazandırıp, birlik ve beraberlik içerisinde tek bir yürek olmak, hep beraber güçlü bir oda olabilmek adına tekrar adayım” dedi.

 

Antalya Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Süleyman Şahin, 6 Ocak’ta yapılacak olan başkanlık seçimi için yeniden aday olduğunu açıkladı. Şahin’in Akdeniz Sanayi Sitesi Düğün Salonu’nda yaptığı adaylık açıklamasına çok sayıda servis şoförü esnafı katıldı. Görev süresi boyunca esnafa en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştığını belirten Şahin,”Bu yola, servisçiliğe kimlik kazandırıp, birlik ve beraberlik içerisinde tek bir yürek olmak, adaletli bir yönetim anlayışıyla, tek bir menfaat düşünmeyerek, hep beraber güçlü bir servisçiler odası olabilmek adına tekrar adayım. Bu yolda benden desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

 

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDA DURDUK

Göreve geldiği günden bu yana birçok çalışmanın altına imza attıklarını belirten Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Bizler üyelerimize verdiğimiz sözlerle her daim yapacaklarımızın arkasında durduk, her zaman duruşumuzla kararlı, cesur, risk alan, fedakar bir oda yönetimi olarak siz üyelerimizden almış olduğumuz destek ve güven ile daima sizlerin emrindeyiz. Tüm camia bir bütün olmalıdır. Bizler tek yürek, tek vücut olduğumuz sürece güçlüyüz. Amacımız servisçiliğin kazanmış olduğu kimliği daha ileriye taşımaktır. Daha güçlü bir servisçiler odası için bir daha el ele yürüyelim. Tepeden tırnağa cesaret, her şey esnafıma hizmetten ibaret.” Deniz TOPKAYA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şahin: Tüm partililere  eşit mesafede olacağız

Şahin: Tüm partililere eşit mesafede olacağız