Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset İmamoğlu Hanım teyzeye sözünü tuttu: Kırtasiye malzemeleri gönderdi

İmamoğlu Hanım teyzeye sözünü tuttu: Kırtasiye malzemeleri gönderdi

Ekrem İmamoğlu, seçim döneminde verdiği sözü tuttu. Hanım Can teyzenin talebi üzerine kırtasiye malzemelerini Adıyaman'a gönderdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İmamoğlu Hanım teyzeye sözünü tuttu: Kırtasiye malzemeleri gönderdi
KAYNAK: İHA

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantısı için 28 Ağustos'ta Adıyaman'a gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim döneminde kendisine selam gönderen Hanım Can teyze ile samimi bir ziyaret gerçekleştirmişti. Bu ziyarette, Hanım Can teyze, mahalledeki çocuklar için kırtasiye malzemesi ve oyuncak talebinde bulunmuştu.

Kırtasiye Malzemeleri ve Oyuncaklar Adıyaman'a Ulaştı

Başkan İmamoğlu, Hanım Can teyzenin talebini geri çevirmeyerek, söz verdiği kırtasiye malzemeleri ve oyuncakları Adıyaman'a göndermeye karar verdi. Bu destek, Adıyaman'da büyük bir sevinçle karşılandı ve çocuklar arasında büyük bir mutluluk yarattı.

Dağıtım Töreni düzenlendi

Oyuncakların ve kırtasiye malzemelerinin dağıtımı sırasında, Hanım Can teyzeye Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve ünlü Türk halk müziği sanatçısı Nurettin Rençber de eşlik etti. Başkan Tutdere, dağıtım sırasında yaptığı konuşmada, İmamoğlu'na Adıyaman'a gösterdiği destek ve dayanışma için teşekkür etti. Tutdere, "Hanım teyzeye yaptığınız ziyaret sırasında mahallenin çocuklarına kırtasiye ve oyuncak göndereceğinize dair söz vermiştiniz. Kırtasiye ve oyuncaklar elimize ulaştı, size bir kez daha Adıyaman'la gösterdiğiniz dayanışma adına teşekkür ediyorum. Adıyaman'dan saygılarımızı ve sevgimizi iletiyoruz" dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP gençlik seçiminde çirkin oyun

CHP gençlik seçiminde çirkin oyun