Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti'de Yaprak Dökümü! Ediz Martin, CHP'ye Katıldı

İYİ Parti'de Yaprak Dökümü! Ediz Martin, CHP'ye Katıldı

Edirne'nin Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, İYİ Parti'den istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İYİ Parti'de Yaprak Dökümü! Ediz Martin, CHP'ye Katıldı
KAYNAK: İHA

Edirne'nin Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, İYİ Parti'den istifasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katıldı. CHP’ye dönüşünün ardından düzenlenen törende Martin, "Özgür Özel’in yoluna yoldaş olmak için buradayım" ifadelerini kullanarak, katılımının kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti.

İYİ Parti'den İstifa Edip CHP'ye Katıldı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İYİ Parti’den Uzunköprü Belediye Başkanlığı’na seçilen Ediz Martin, geçtiğimiz Temmuz ayında partisinden istifa etmişti. Bugün ise Uzunköprü İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle CHP rozeti taktı.

Martin, CHP’ye yeniden katılarak, parti içinde güçlü bir birliktelik ve dayanışma ruhu yaratacağını dile getirdi.

CHP'li İsimlerden Destek Mesajları

Törende konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, "Ediz Martin’in katılımı, partimizin gücüne güç katacaktır" diyerek, bu katılımın CHP’nin yerel yönetimlerdeki etkinliğini artıracağına vurgu yaptı.

CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı ise, Martin’in yeniden CHP çatısı altında olmasının, partinin toplumsal dönüşüm ve mücadele anlayışına yeni bir soluk getireceğini belirtti. Taybıllı, "Ediz Martin’in tecrübeleri ve vizyonu partimize yeni bir ivme kazandıracak" dedi.

Törene Yoğun Katılım

Uzunköprü İlçe Başkanlığı’ndaki katılım törenine CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Katılımın yüksek olduğu törende, Ediz Martin’in CHP’ye geri dönüşü büyük coşkuyla karşılandı.

CHP'de Yeni Bir Dönem

Ediz Martin’in CHP’ye katılımı, Uzunköprü Belediyesi ve çevresinde siyasi dengeleri yeniden şekillendirebilir. Martin’in liderliği ve yerel yönetim tecrübesi, CHP’nin bölgede daha güçlü bir yer edinmesine katkı sağlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig’de Maçlar Başladı! Trabzonspor - Kayserispor Maç Anlatımı!

Süper Lig’de Maçlar Başladı! Trabzonspor - Kayserispor Maç Anlatımı!