Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Siyaset Özgür Özel cezaevinde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek

Özgür Özel cezaevinde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Doğu turundan önce, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret edecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel cezaevinde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki hafta Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bulunan 6 kente gidecek. Özel'in Doğu ve Güneydoğu gezisinden önce Edirne'de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret edeceği öğrenildi.

selahattin demirtaş'ı ziyaret edecek

CHP Lideri Özel, önümüzdeki hafta Diyarbakır, Mardin, Batman, Van, Hakkari ve Şırnak illerine gidecek. Doğu turu öncesinde Özgür Özel, 8 yıldır Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı 21 Ekim Pazartesi günü ziyaret edecek.  

Özel'den Gıda Güvenliği ve Tarım açıklaması

Öte yandan bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen 'Yerel Yönetimlerde Gıda Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım Konferansı'na katılan Özgür Özel, gıda güvenliğine dikkati çekerek, “İstediğiniz kadar dolarınız olsun, euronuz olsun, altınınız olsun, eğer kendinize yetecek bir tarımınız yoksa açsınız, sefilsiniz, perişansınız demektir. O yüzden yine genel iktidarın boş bıraktığı bir alan bugün burada her birinin ayrı ayrı yaptığı projeler ve bizim bütünleşik olarak yönetmeye çalıştığımız bu alan son derece önemli hale geliyor. 1900'lerin ilk çeyreğinde önce kurtuluşu başarıp, sonra kuruluşu gerçekleştirdik ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk şapkayı taktı, traktörün üstüne çıktı, meselenin önemine vurguyu yaptı. Hem bütün Türkiye'de tarımla ilgili bir Cumhuriyet devrimi başlattı hem de kendisi Atatürk Orman Çiftliği'yle araştırmaya, geliştirmeye dayanan 'iyi tarım uygulamaları' diye sonradan tanımlayacağımız noktada bir irade ortaya koydu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ankara'nın ortasında çok büyük bir alanı tarıma ayırdı ve vasiyetiyle emanet ettik” açıklamasını yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan Antalya'ya Ziyaret

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan Antalya'ya Ziyaret