Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Muharrem İnce, "en çok oyu AKP'den alıyorum"

Muharrem İnce, "en çok oyu AKP'den alıyorum"

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  dün akşam katıldığı televizyon programında önemli açıklamalar yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muharrem İnce, "en çok oyu AKP'den alıyorum"

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,  dün akşam TV100'de Üce Üner'in programına katıldı. Programda Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşme hakkında konuşam İnce, oyları böldüğü yönünde gelen eleştirilere cevap olarak; "en fazla CHP'den değil AKP'den alıyorum" dedi. 

Kılıçdaroğlu ile yaklaşık bir saat görüşen İnce, toplantıda ağırlıklı olarak deprem sorununa değindiklerini belirterek, adaylıktan çekilmesi konusunda herhangi bir telif almadığını söyledi.

Üner'in adaylıktan çekilme konusuna ilişkin sorduğu soruya İnce "Hayır öyle bir konuşma ve teklif olmadı. İttifaklar iki türlü kurulur. Birincisi menfaat, ikincisi ilke ittifakları. Ben ilkelerimizi söylüyorum. Çıkışta söyledim bir kısmını. Biz asla Atatürk'ü tartıştırmayacağız. Atatürk kırmızı çizgimizdir. Oy alacağız diye tarikatlara göz kırpamam. Laik ve bilimsel eğitim vazgeçilmezimizdir" dedi. 

Programda aldığı oy oranına dair de açıklamalar yapan Muharrem İnce, şu anda yüzde 10 - 11 oranında oy aldıklarını söyledi. 

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapay Zeka 300 milyon çalışanın işini elinden alabilir!

Yapay Zeka 300 milyon çalışanın işini elinden alabilir!