Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Medyaradar'a ikinci erişim engeli getirildi! CHP'li Karabat isyan etti

Medyaradar'a ikinci erişim engeli getirildi! CHP'li Karabat isyan etti

Turkuvaz Medya’nın şikayetiyle erişim engeli getirilen Medyadar’ın yeni alan adına da erişim engeli uygulandı. CHP'li Karabat iktidarın baskılarını eleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Medyaradar'a ikinci erişim engeli getirildi! CHP'li Karabat isyan etti
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararına dayanarak, Medyaradar haber sitesine erişim engeli getirilmişti. Ancak site, yeni bir alan adıyla yayın yapmaya devam etmişti. İstanbul 6. Sulh Ceza Hakimliği'nin 13 Eylül’de verdiği yeni kararla, Medyaradar’ın yeni alan adı da erişime kapatıldı.

Medyaradar’ın Tepkisi: Yayın Hayatına Devam Edileceği Açıklandı

Medyaradar tarafından yapılan açıklamada, yeni erişim engeline tepki gösterildi ve yapılan baskılara boyun eğilmeyeceği belirtildi. Açıklamada, "www.http://medyaradar.com’dan sonra bu kez de http://medyaradar.com’u kapattırdılar. TURKUVAZ GRUBU, MEDYARADAR’A ‘YARGISAL TACİZ’DE SINIR TANIMIYOR… Medya dünyasının özgür sesi Medyaradar, 30 Temmuz’dan bu yana takipçilerine ulaşmakta büyük sıkıntı yaşıyor. Çünkü Turkuvaz Medya Grubu bir gerekçe göstererek, tebligat ve uyarı olmadan bizi susturmaya kalkıştı. Grubun avukatları, patronları Serhat Albayrak’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘hısmı’ olmasını da mahkemelerde kendilerine dayanak yaparak, haksız taleplerde bulunmayı alışkanlık haline getirdi." denildi.

CHP'li Karabat: Bağımsız medyadan elinizi çekin

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, iktidarın muhalif medyaya dönük operasyonlarının yeni bir eşiğe geldiğini belirtti. Karara tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, sosyal medyadan paylaşım yaptı: "İktidarın muhalif medyaya dönük operasyonlarında yeni bir eşiğe gelindi. Son olarak Medyaradar.com haber sitesi, iktidara yakın bir medya grubunun başvurusu üzerine İstanbul 3. Sulh Ceza Hakimliği tarafından engellenmiştir. Kapatılmaya gerekçe olan haber yayından kaldırılmasına rağmen yasak sürmüş, daha da vahimi haber sitesi tamamen kapatılmıştır. Bağımsız ve tarafsız medyayı ele geçirmeyi hedefleyen bu operasyonları milletimiz yakından tanımaktadır! Bağımsız medyadan elinizi çekin. Medyaradar sitesinin ve emekçilerinin yanındayız."


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Kim Oldu? Musa Kara Kimdir?

Kilis Valiliği Özel Kalem Müdürü Kim Oldu? Musa Kara Kimdir?