Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti’den İttifak pazarlığındaki il iddialarına yanıt

İYİ Parti’den İttifak pazarlığındaki il iddialarına yanıt

“İYİ Parti'nin yerel seçimlerde ittifak için CHP'den İzmir'i istediği" yönündeki iddialara yanıt İYİ Parti'den yanıt geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti’den İttifak pazarlığındaki il iddialarına yanıt

Partisinin İzmir İl Başkanlığını ziyaret eden İYİ Parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, gazetecilerin sorularını cevapladı.

İYİ Parti'li Buğra Kavuncu, “İYİ Parti'nin yerel seçimlerde ittifak için CHP'den İzmir'i istediği” yönündeki iddialara yanıt vererek, “Bunların hepsi dedikodu. Böyle bir görüşme ya da bu anlamda yapılmış herhangi bir müzakere yok” dedi.

İYİ Parti'nin yerel seçimlere ittifakla mı tek başına mı gireceği sorusuna ise Kavuncu, “Bütün teşkilatlarımız 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerle ilgili çok yoğun bir adaylık konusunu konuşuyorlar, tartışıyorlar. Ciddi bir hazırlık süreci var. Siyasi partiler iddia ortaya koyarlar, bizim iddiamız da iktidar olmaktır. Bunun için de yereli, geneli her anlamda bizim iddia ortaya koymamız ve hazırlığımızı yapmamız lazım. Netice ne olursa olsun, 31 Mart 2024'te nasıl bir yapı olursa olsun bütün parti teşkilatlarımız olarak sanki tek başımıza girecekmiş gibi çok güçlü ve ciddi bir şekilde hazırlığımızı yapmak durumundayız” yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
3 ilde denize girmek yasaklandı

3 ilde denize girmek yasaklandı