Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Hulusi Akar'ın tazminat davası açtığı Özgür Özel: Kabadayılık Taslamasın

Hulusi Akar'ın tazminat davası açtığı Özgür Özel: Kabadayılık Taslamasın

Hulusi Akar, Özgür Özel'e kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Özel'den yanıt gecikmedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hulusi Akar'ın tazminat davası açtığı Özgür Özel: Kabadayılık Taslamasın
KAYNAK: İHA

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında 100 bin lira manevi tazminat davası açtı. Davanın dilekçesinde, Akar’ın bir programda eğitim ve öğretimle ilgili paylaştığı düşüncelerin bazı kesimlerce amacından saptırıldığı ve sadece bir kısmının servis edildiği belirtildi.

Hulusi Akar Tazminat Davası açtı

Dilekçede, Özgür Özel’in 11 Eylül tarihinde Akar’ın konuşmasına yönelik sarf ettiği ifadelerin hakaret unsuru taşıdığı ve eleştiri kapsamına girmediği, aksine ağır hakaret ve iftira mahiyetinde olduğu kaydedildi. Bu açıklamalar nedeniyle Özel’in 100 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedilmesi istendi.

Özgür Özel'den Yanıt: "Kabadayılık Taslamasın"

İzmir'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özgür Özel, Akar’ın açtığı davaya ‘şaşırmadığını’ ve daha önce de benzer durumlarla karşılaştıklarını belirtti. Özel, Akar’ın 500 bin liralık tazminat davasını kaybettiğini ve Akar’ın arkadaşlarının bedduasıyla mahkemenin sonlandığını ifade etti.

Özgür Özel, "Şaşırmadım. Meclis'te de yüzüne söyledim, o gün de iki dava açmıştı. Ceza davası yürümedi. Tazminat davası o gün 500 bin liraydı, biz kazandık. Akar'ın arkadaşlarının bedduasını aldığını sözlerine arkasında bir kişi bulamadı. Bana 224 emekli general, amiral ve kıdemli albay senin lehine tanıklık edeceğiz diye dilekçe verdiler, mahkeme orada bitti. Akar bugün zevahiri kurtarmasın. Gerçekten güveniyorsa bugünkü parayla 2.5 milyonluk dava açsın çıkalım hesaplaşalım. Benim arkamda onu tanıyan 224 silah arkadaşı var. Arkadaşlarının deyimiyle o devir geçti. 'Su uyur Hulusi akar...' Artık o devir geçti. Artık akamıyorsun. Kimse partisine, bulunduğu makama güvenip kabadayılık taslamaya çalışmasın, herkes kimin ne olduğunu biliyor." dedi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
OpenAI Yeni Yapay Zeka Modelleriyle Zorlu Problemleri Çözmeye Hazır!

OpenAI Yeni Yapay Zeka Modelleriyle Zorlu Problemleri Çözmeye Hazır!