Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset Erdoğan: İnsanımızın günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları görmezden geliyor veya inkar ediyor değiliz

Erdoğan: İnsanımızın günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları görmezden geliyor veya inkar ediyor değiliz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, son genişletilmiş il başkanları toplantısını 24 Ağustos tarihi Büyük Kongreden önce gerçekleştirdiklerini ve bu süre zarfında önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan: İnsanımızın günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları görmezden geliyor veya inkar ediyor değiliz
KAYNAK: İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, son genişletilmiş il başkanları toplantısını 24 Ağustos tarihi Büyük Kongreden önce gerçekleştirdiklerini ve bu süre zarfında önemli gelişmeler yaşandığını belirtti. 4. Olağanüstü Büyük Kongre'yi 7 Ekim'de başarıyla gerçekleştirdiklerini vurgulayan Erdoğan, partisinin yönetim organlarını belirlediklerini ifade etti.

Erdoğan, önümüzdeki dönemin seçim hazırlıklarına odaklandıklarını ve 31 Mart seçimleri için yoğun bir çalışma başlattıklarını söyledi. Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP ile görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiğini belirten Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde güçlü bir şekilde rekabet etmeyi ve zafer elde etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Erdoğan'ın vurguladığı önemli bir konu da belediyecilik anlayışıydı. İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirleri, gerçek belediyecilikle buluşturmayı amaçladıklarını belirten Erdoğan, CHP'li belediyelerin vatandaşa yeterli hizmeti sunamadığını ifade etti. AK Parti'nin belediyecilik anlayışının farkını ortaya koymayı ve şehirleri daha yaşanabilir kılmayı amaçladıklarını söyledi.

Hükümet olarak istikrarlarını koruduklarını ifade etti

Erdoğan ayrıca, milletin beklentilerinin arttığını ve sadece temel hizmetlerin değil, daha yüksek standartlarda bir yaşam seviyesinin talep edildiğini belirtti. Türkiye'nin ekonomik zorluklarla mücadele ettiğini ancak hükümet olarak istikrarlarını koruduklarını ifade eden Erdoğan, ekonomideki dengeleri kurma çabalarının devam ettiğini söyledi. Son olarak Erdoğan, partisinin 31 Mart seçimlerinde büyükşehirler, iller ve belde belediyelerinin tamamına yakınını kazanmayı hedeflediğini ve bu süreçte şeffaf, adil ve demokratik bir seçim atmosferi oluşturacaklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Trafik Kazası: Otomobil Bariyerlere Çarparak Hurdaya Döndü

Manavgat’ta Trafik Kazası: Otomobil Bariyerlere Çarparak Hurdaya Döndü