Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel'den Erdoğan'ın özür çağrısına yanıt: Vera'dan özür dileyin

Özgür Özel'den Erdoğan'ın özür çağrısına yanıt: Vera'dan özür dileyin

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özür çağrısına Gezi direnişi üzerinden yanıt vererek, Vera'nın yaşadığı mağduriyete dikkat çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Özgür Özel'den Erdoğan'ın özür çağrısına yanıt: Vera'dan özür dileyin
KAYNAK: İHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail askerlerinin Batı Şeria'da katlettiği ABD vatandaşı Türk aktivist Ayşenur Ezgi Eygi'nin cenaze törenine katılmak üzere Aydın'ın Didim ilçesine geldi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine verdiği özür dileme çağrısına yanıt verdi.

"Vera'dan Özür Dileyin"

Erdoğan’ın Gezi direnişi ile ilgili olarak, "Çıkıp özür dilemesi gerekenler, polise saldıranlar, esnafın camını indirenlerdir. Özür dilemesi gerekenler Türk ekonomisine milyarlarca dolarlık zarar çıkaranlardır" şeklindeki ifadelerine karşılık veren Özgür Özel, Gezi davası kapsamında mahkumiyet kararıyla cezaevinde tutulan Tayfun Kahraman'ın kızı Vera'yı hatırlatarak şu açıklamada bulundu: "Gezi'de birinden özür dilenecekse, Vera okula babasız başladı. Vera'dan özür dileyin. Ben kavga etmem, vatandaşın derdiyle dertlenirim. Bir kavgam varsa vatandaşın yoksulluk, işsizlik kavgasıdır."

Özel'den Erken Seçim Çağrısı

Özgür Özel, Kasım 2025 için erken seçim çağrısını yineleyerek, "Nasıl 31 Mart'ta millet doğruyu gördüyse ve verdiği karardan memnunsa gelecek sene kasım ayı son tarihtir. Tayyip Bey gelsin vatandaşı rahatlatsın. En büyük hakem karar versin. Biz yeterince küfür ve hakaret duyduk. Bunlara cevap vermediğimiz için de milletimizin teveccühünü gördük, bundan sonra da böyle olacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mikro ihracat yapmak isteyenlere kolaylaştırıcı adım

Mikro ihracat yapmak isteyenlere kolaylaştırıcı adım