Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Siyaset DEVA’dan EYT'lilere destek

DEVA’dan EYT'lilere destek

DEVA Partisi Muratpaşa İlçe Teşkilatı, Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer alan Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT)'lileri ziyaret ederek destek mesajı verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DEVA’dan EYT'lilere destek

DEVA Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer ve yönetimi saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. DEVA Muratpaşa İlçe Teşkilatı yaklaşık 6.5 milyon insanı ilgilendiren EYT Yasası'nın Aralık ayında beklenmesi üzerine Kapalıyol'da stant açan EYT Antalya Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yeşim Koçay ve yönetimiyle sohbet eden Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, EYT'lillerin yanında olduklarını dile getirdi.

KAZANILMIŞ HAKLAR GERİ VERİLMELİ

İktidarın EYT meselesini bir seçim kozu olarak kullandığını belirten DEVA Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, "1999 ve öncesi sigortalı olan vatandaşların hakları elinden alınmıştı. Bu insanlar erken yaşta emeklilik istemiyor. Kazanılmış haklarının geri verilmesini istiyor. DEVA olarak EYT mücadelesine sonuna kadar destek vereceğiz" diye konuştu. EYT Antalya Dernek Başkanı Koçay da Başkan Arlıer ve yönetimine teşekkür etti.

ÖĞRETMENLER HAK ETTİĞİ DEĞERİ GÖRECEK

DEVA Muratpaşa'nın sonraki durağı eğitim çalışanlarını sendikası olan Eğitim Sen oldu. Burada Eğitim Sen Şube Başkanı Nurettin Sönmez ve yönetimiyle bir araya gelen Muratpaşa Teşkilatı, eğitimde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Öğretmenlik Meslek Kanunu mesleğe vereceği zararlardan bahseden Eğitim Sen Şube Başkanı Sönmez, "Kanun ile özlük haklarımızı kaybedeceğiz. Öğretmenlik mesleği değersizleştiriliyor" dedi. DEVA Muratpaşa İlçe Başkanı Arlıer, hükümetin bir çok alanda kısıtlama yaptığını belirterek, "DEVA iktidarında eğitim çalışanları hak ettikleri değeri görecekler" dedi. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÇEVREYİ KATLEDECEKLER

ÇEVREYİ KATLEDECEKLER