Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber Türel’den CHP’lileri kızdıracak iddialar

Türel’den CHP’lileri kızdıracak iddialar

AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a verdiği röportajda CHP’lileri kızdıracak iddialar ortaya attı. Türel, Kadınlar Plajı ile ilgili olarak“İlk günlerde CHP'den birkaç provokatör oraya gittiler, üstsüz güneşlenmek gi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türel’den CHP’lileri  kızdıracak iddialar

AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’a verdiği röportajda CHP’lileri kızdıracak iddialar ortaya attı. Türel, Kadınlar Plajı ile ilgili olarak“İlk günlerde CHP'den birkaç provokatör oraya gittiler, üstsüz güneşlenmek gibi bir tercihte bulundular. Karışmadık. Baktılar ki bir şey olmuyor, bir hafta sonra bıktılar ve işin peşini bıraktılar” şeklinde konuştu.

Hürriyet Gazetesi’nde dün yayımlanan röportajın Kadınlar Plajı ile ilgili bölümü şu şekilde :

Ahmet Hakan : Kadınlar Plajı" diye bir uygulama başlattınız. Bir talep var mıydı bu konuda?

Menderes Türel :  Vardı tabii... Bir kesim vatandaşımız Antalya'da denize uzaktan bakıyordu. "Kadınlar Plajı", inançları gereği erkeklerle birlikte denize giremeyen kadınlarımızın yaşam kalitesini artırmak için açıldı. O kadınlar şimdi özgürce denize giriyorlar. Onların özgürlüğünü artırdık.

Ahmet Hakan : Kadınlar Plajı'nda uygulama nasıl?

Menderes Türel : Erkekler giremiyor, bütün görevliler kadın. İlk günlerde CHP'den birkaç provokatör oraya gittiler, üstsüz güneşlenmek gibi bir tercihte bulundular. Karışmadık. Baktılar ki bir şey olmuyor, bir hafta sonra bıktılar ve işin peşini bıraktılar.(Haber Merkezi)

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SÜRGÜNLERİN BİLANÇOSU

SÜRGÜNLERİN BİLANÇOSU