Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

MHP’ye 49 başvuru

MHP’de 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimler için milletvekili aday adayı başvurusu süresi doldu. MHP Antalya listesinden aday olmak için 49 aday adayının başvurduğu bildiriliyor..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’ye 49 başvuru

MHP’de 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimler için milletvekili aday adayı başvurusu süresi doldu. MHP Antalya listesinden aday olmak için 49 aday adayının başvurduğu bildiriliyor..

MHP’de 1 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan  erken genel  seçimleri için aday başvurusu süresi doldu.  Antalya listesi için 49 ada adayının MHP Genel Merkezi’ne başvurduğu bildirildi.  1 Eylül’de  başlayan milletvekili aday adaylığı başvuruları 6 Eylül’de sona erdi. 7 Haziran seçimlerinde MHP Antalya Milletvekili listede yer alan 14 adaydan Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Medya ve İletişimden Sorumlu Başdanışmanı Metin Özkan bu kez başvuru yapmadı.

YENİ ADAY ADAYI SAYISI 14

MHP’den  Antalya Milletvekili olmak için yapılan 49 aday adaylığı başvurusunda bulunan 49 kişiden 42’si erkek, 7’si kadın siyasetçi. Milliyetçi Hareket Partisi’nde Antalya Milletvekili aday adaylığı için başvuru yapmayan ancak 1 Kasım seçimleri için ise ilk kez aday adaylığı başvurusunda bulunan sayısı ise 14.

MHP’nin 49 milletvekili aday adayı şu isimlerden oluşuyor :  Adem Uslu, Ahmet Selim Yurdakul, Ahmet Yaşar, Aydın Yeşilyurt, Ayşe Sıddıka Saruhan, Cafer Uyar, Cengizhan Gököz, Emin Anaç, Engin Erkmen, Galip Sert, Gökhan Kurşunlu, Güngör Daşdiken, Güray Parlak, Hacı Mevlüt Zavlak, Hafize Nursen Aktaş, Hasan Bölücek, Hasan Moğol, Hüseyin Yıldız, İlknur Fidan Kepez, Kefaattin Duman, Kenan Tıkır, Ahmet Cüneyt Güzel, Mehmet Günal, Mehmet Gürler, Mehmet Turgut Çelebioğlu, Meryem Aydoğan, Mesut Yılmaz, Muhammet Fevzi Küçükkahveci, Mehmet Gökhan Oral, Mustafa Alpay Tunay, Mustafa Alperen Erol, Mustafa Serhan Açıkgöz, Nazlı Pınar Göncü, Neşe Gül, Önder Erdem, Polat Polat, Salih Erkal, Servet Ersoy, Soner İnal, Şevket Kök, Tarkan Akıllı, Tolga Alıcı, Turgut Bucak, Üstün Osma, Yavuz Büyükgebiz, Esin Gürel, Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Özcan Kadıoğlu ve Nejat Abdullah Resuloğlu(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP 92 yaşında

CHP 92 yaşında