Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber Meteoroloji’de bina krizi

Meteoroloji’de bina krizi

Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü taşınamıyor. Edinilen bilgiye göre Antalya’nın rantı en yüksek bölgelerinden biri olan denize nazır konumuyla yıllardır birilerinin iştahını kabartan müdürlük binasının taşınacağı ama yerine yeni hizmet binası yapılarak yeniden aynı yerde hizmete verileceği iddia edilirken, Kepez’de yapılan bina atıl kaldı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji’de bina krizi

    Muratpaşa İlçesi Barbaros Mahallesi’ndeki Meteoroloji ile birlikte Antalya Müzesi, Karayolları Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi’nin bulunduğu alana ilişkin ticari kaygılı projeler konuşulurken, Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün yeni bina yapımı girişimi dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre müdürlüğün hizmet binası Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü’nün Barış Mahallesi Sakarya Bulvarı’ndaki hizmet alanında yapıldı. Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü isminin yazıldığı bina şimdilik boş. İddiaya göre Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Konyaaltı’ndan Kepez’e taşınmak istemiyor.


MÜDÜRLÜK BİLGİ VERMİYOR

    Konuyla ilgili ulaşmaya çalıştığımız Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürü Mehmet Latif Gültekin’in yeni hizmet binası konusuyla ilgili talimatını aktaran Müdür Yardımcısı Hasan Acar şunları söyledi: “Röportaj yapma hakkımız diğer konularda yok. Diğer iş ve işlemlerde genel müdürlüğümüz tarafından takip ediliyor. Şu anda iki bina da bizlere ait. Bekliyoruz. Genel müdürlüğümüzün talimatı gereği de gereken yapılacaktır. Bina konusunda değil ama diğer konularda bilgi verebiliriz.”

 

“DSİ’Yİ YAVAŞ YAVAŞ KALDIRACAKLAR”

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü’nün bulunduğu Kepez ilçesi Barış Mahallesi’nde bir mahalle sakini konuya ilişkin, “Bu binaya Meteoroloji gelecekti, gelmedi ama gelecek. 2017 Yılında bu bina bitti hala gelmediler. Kaymakamlığın binasının olduğu alanda Meteoroloji binasının bulunduğu alan da DSİ’nin arazisi. Bu arazinin birazını Kaymakamlık aldı, birazını da Meteoroloji aldı. Yavaş yavaş DSİ’yi kaldıracaklar” dedi.


HABER: Fadime YİĞİT


 

 










 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Hayvansal gıda krizi baş gösterecek”

“Hayvansal gıda krizi baş gösterecek”