Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber CHP’li Ergen iddialı

CHP’li Ergen iddialı

CHP Kepez İlçe Başkan Adayı Aziz Ergen, 9 Aralık’ta yapılacak kongreye iddialı hazırlanıyor. Aziz Ergen, “ CHP’ye Kepez ve Büyükşehir Belediyelerini kazandırmak için yola çıktık, başaracağız” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP’li Ergen iddialı


CHP Kepez İlçe Başkan Adayı Aziz Ergen, 9 Aralık’ta yapılacak kongreye iddialı hazırlanıyor.  Aziz Ergen, “ CHP’ye Kepez ve Büyükşehir Belediyelerini kazandırmak için yola çıktık, başaracağız” dedi.

CHP Kepez İlçe Başkan Adayı Aziz Ergen, 9 Aralık’ta yapılacak kongreye iddialı hazırlanıyor.  Ergen, “CHP’ye Kepez ve Büyükşehir Belediyelerini kazandırmak için yola çıktık” dedi.  Akdeniz GERÇEK’i ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Akkaya ve Yazı İşleri Müdürü Songül Başkaya ile görüşen Aziz Ergen, ilçe kongresine iddialı olarak hazırlandıklarını, CHP Kepez İlçe Başkanlığı’ndan sonra Kepez ve Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Kepez’in Antalya’nın en kalabalık ilçesi olduğunu belirten CHP Kepez İlçe Başkan Adayı Aziz Ergen,”CHP’yi hem yerelde, hem de genelde iktidara taşıyacak enerjimiz ve programız var. Kepez’i kucaklayan, Kepezlilerle sürekli temas halinde olan, Kepez’in sorunlardan arınmış bir ilçe konumuna gelmesini sağlamayı amaçlayan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz.  Bazı kişi ve gruplar asılsız ve çirkin söylentiler ile CHP’li delegelerin kafasını bulandırmaya çalışsa da, partililerimiz sağduyu sahibidir. Kimin Kepez’e layık bir yönetim anlayışını ortaya koyacağını bilirler. Kendime, ekibime ve CHP’li delegelerin sağduyusuna güveniyorum” dedi.(Deniz TOPKAYA) 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankırılılar Derneği’nden Dere’ye nezaket ziyareti

Çankırılılar Derneği’nden Dere’ye nezaket ziyareti