Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

Buğdaycı açıkladı

CHP İl Başkan Yardımcısı, Konyaalıt Belediye Meclisi Üyesi ve Grup Sözcüsü ve İl Genel Meclisi eski üyesi İlhan Buğdaycı, 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak CHP Konyaaltı İlçe Kongresi’nde başkan adayı olacağını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Buğdaycı açıkladı

CHP İl Başkan Yardımcısı, Konyaalıt Belediye Meclisi Üyesi ve Grup Sözcüsü ve İl Genel Meclisi eski üyesi  İlhan Buğdaycı, 5  Aralık Cumartesi günü yapılacak CHP Konyaaltı İlçe Kongresi’nde başkan adayı olacağını açıkladı.

 

İlhan Buğdaycı’nın CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı önünde yaptığı ilçe bakan adaylığı  açıklamasına CHP’li  belediye meclis üyeleri, CHP İl eski Başkanı ve milletvekili adayı  Cavit Arı ile  ilçe yöneticileri ve partiler katıldı. İlhan Buğdaycı,  adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada,’’Adaylığım ile ilgili çeşitli spekülasyonlar var. Partimin görev yapabileceğim her noktasına aday oldum. Zaman zaman partili üyelerin oyları ile ön seçimden çıkarak görevlere geldim. Siyaseten ne zaman ne yapılması gerektiğini ve nerede durmam gerektiğini çok iyi biliyorum. Çeşitli fikirler üretmeye gerek yok. İlçe başkanı seçilmem halinde il yöneticiliğim zaten otomatik olarak düşecek. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Ancak belediye meclis üyesiyim. Muhalefet partisi belediye meclis üyesinin ilçe başkanı olarak olması son derece doğrudur. Ancak iktidar partisi olduğumuz bir noktada belediye meclis üyeliği ile grup başkanlığının durması hukuken, siyasal olarak bir engel taşımıyor. Ancak etik değildir. Hiç kimsenin bu konuda yorum yapmasına gerek yok. Gerektiği zaman gereken şey tarafımdan yapılır’’dedi.

 

BİLGİ, BİRİKİM VE TECRÜBEMLE ADAY OLDUM

Bilgi, birikimi ve tüm tecrübesi ile CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu söyleyen Buğdaycı,’’ Lise yıllarından bu yana, gençlik ve parti örgütlenmelerinin her kademesinde partimin verdiği her görevde elimden gelen tüm çabayı sarf ederek, partimi başarılı kılmaya çalıştım. Konyaaltımızın ilçe olmadan öncesinde belde başkanlığı yaptım. Bu görevim sırasında 190 kayıtlı üyemiz olmasına rağmen 2002 yılında milletvekilliği seçimlerinde CHP ilk kez 1. parti olmuştur. Bu güne kadar da gerek genel gerekse de yerel seçimlerde 1. parti olmaya devam ediyor. CHP üyelerine, her kademede görev yapan arkadaşlarıma ve Konyaaltı halkına teşekkürlerimi bir borç bilirim’’dedi.(Deniz TOPKAYA)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Gençlikte seçim heyecanı

CHP Gençlikte seçim heyecanı