Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri

Ayranı yok içmeye !

CHP İl Başkanı Semih Esen, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ‘çılgın projem’ diye lanse ettiği ve bugün ASAT Konferans Salonu’nda tanıtımını yapacağı Boğaçayı Projesi’ne ‘Ayranı yok içmeye projesidir’ yorumunda bulundu..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ayranı yok içmeye !

CHP İl Başkanı Semih Esen, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ‘çılgın projem’ diye lanse ettiği ve bugün ASAT Konferans Salonu’nda tanıtımını yapacağı Boğaçayı Projesi’ne ‘Ayranı yok içmeye projesidir’ yorumunda bulundu..

CHP İl Basın Bürosu aracılığıyla yazılı bir açıklama yapan Semih Esen, "Boğaçayı projesi insanların hayatlarında hiçbir şeyi iyiye götürmeyecek, hayatlarına hiçbir olumlu katkı yapmayacaktır. AKP sürekli böyle hayal projelerle insanlara çok büyük hayaller satmayı amaçlıyor ama ürettiği projelerin hiçbirini gerçekleştiremediklerini de hep birlikte gördük. Bunların gerçekleşmesi halinde bile halkımızın yararına, hizmet anlayışıyla yapılmadığını ve halkın hayatlarında herhangi bir olumlu katkı yapmadığını, hep birlikte deneyimledik. Boğaçayı projesi de aynı şekildedir. Bu projenin gerçekleşmesi halinde ülkenin zaten kıt olan kaynaklarının çok önemli bir kısmı bu projeye ayrılacaktır. Bu harcanan büyük miktarlı paralara rağmen insanların hayatına olumlu bir katkı sağlamayacaktır. Deyim yerindeyse, Antalya halkı içinde bulunduğumuz tarım ve turizm nedeniyle kan ağlarken kaynakların bu şekilde kullanılması "Ayranı yok içmeye" projesidir"dedi.

ÖNCE VAROLAN DEĞERLERE BAKSINLAR

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, Boğaçayı Projesi ile ilgili olarak şunları söyledi, "Eğer Antalya bölgesinin canlanmasını istiyorlarsa öncelikle mevcut olan Antalya'nın tüm tarihi ve doğal varlıklarını değerlendirsinler. Bunlar yapıldı mı da sıra buna gelmiştir? Öncelikle Antalya’mızın var olan değerlerini canlandırsınlar. Doğa turizmini, yayla turizmini, tarihi eserlerimizle ilgili olarak kültür turizmini canlandırsınlar. Kıyılarımızın temizliği ile ilgili projeler üretsinler. Önce Düden Çayına karışan lağım sularına, karasineğe ve ulaşım çilesine çözüm bulsunlar. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahillerimiz Büyükşehir Belediyesine geçtiği günden bu yana bir keşmekeş haline getirilmiştir. Önce bu sorunlara baksınlar. Antalya'nın mevcut varlıkları turizme kat kat kazanç haline gelmeye yeterliyken, doğru dürüst hem çevresel hem de teknik anlamda altyapısı olmayan bu projeye, Antalya'nın milyonlarca lirasının harcanmasını doğru bulmuyorum. Tekrar söylemek gerekirse bu proje, " ayranı yok içmeye " projesidir. Halk kan ağlarken, büyük bir krizle karşı karşıyayken kaynaklarımızı buralara harcamak doğru değildir"(Haber Merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Savaş mağduru Evin'e yüz nakli

Savaş mağduru Evin'e yüz nakli