Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Özel Haber “Antalya’nın kaynaklarını korumak için adayım”

“Antalya’nın kaynaklarını korumak için adayım”

MHP Antalya Milletvekili aday adayı Cengizhan Gököz, köşe yazarı olduğu Akdeniz GERÇEK’e yaptığı ziyarette, Antalya’nın kaynaklarının yandaşlara peşkeş çekilmesine mani olmak, doğayı tahrip eden maden arama ve taş ocakları ile HES’lere mani olmak için a

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Antalya’nın kaynaklarını korumak için adayım”

“Antalya’nın kaynaklarını korumak için adayım”

 

MHP Antalya Milletvekili aday adayı Cengizhan Gököz,  köşe yazarı olduğu Akdeniz GERÇEK’e yaptığı ziyarette, Antalya’nın kaynaklarının yandaşlara peşkeş çekilmesine mani olmak, doğayı tahrip eden maden arama ve taş ocakları ile HES’lere mani olmak için aday adayı olduğunu söyledi..

 

MHP Antalya Milletvekili aday adayı Cengizhan Gököz, köşe yazarlığını da yaptığı Akdeniz GERÇEK’i ziyaret ederek imtiyaz sahibi Ahmet Başkaya, Yazı İşleri Müdürü Songül Başkaya ve Genel Yayın Müdürü İbrahim Akkaya ile görüştü, bilgi alış verişinde bulundu. Antalya Barosu’nun eski Başkanı olan ve bir dönem de Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi üyeliği ve gurup sözcülüğü yapan Cengizhan Gököz, 2014 yerel seçimlerinde de MHP’nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı olmuş, MHP’nin oylarını ciddi ölçüde artırmıştı. Gököz, milletvekili seçilerek meclise gittiğinde ülkenin ve Antalya’nı sorunlarını çözüme kavuşturacak, insanların mutlu yaşamasını sağlayacak yasaların çıkarılmasına katkı bulunmak amacında olduğunu söyledi. Gököz, MHP’nin merkez sağın yeni kalesi olduğunu, 7 Haziran seçimlerinde Antalyalı seçmenlerin MHP’ye güç ve destek vereceklerine yürekten inandığını söyledi. (Vahide YANIK)

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKEV’li öğrenciler şampiyonluk yolunda

AKEV’li öğrenciler şampiyonluk yolunda