Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Talihsiz Kaza! Ekipler Zamanla Yarıştı!

Antalya'da Talihsiz Kaza! Ekipler Zamanla Yarıştı!

Antalya Kaleiçi'nde kayalıklardan düşen bir kişi için sağlık ekipleri, cankurtaran ve vatandaşlar adeta zamana karşı yarıştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Talihsiz Kaza! Ekipler Zamanla Yarıştı!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kaleiçi bölgesinde meydana gelen olay, saat 17.00 sıralarında Mermerli Plajı'nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 51 yaşındaki Hüsamettin Ç., yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki kayalıklardan denize atlamak isterken dengesini kaybetti ve kontrolsüz bir şekilde denize düştü. Olay anında orada bulunan vatandaşlar ve görevli cankurtaranlar, hızla harekete geçerek Hüsamettin Ç.'yi sudan çıkardı. Ancak, düşme sırasında kafasını kayalıklara çarpan talihsiz adamın bilinci kapalıydı ve ağzından köpükler çıkıyordu.

İlk müdahale cankurtaran ve işletme çalışanlarından

Düşen şahsa, ilk müdahale plajda görevli olan cankurtaranlar ve plaj işletmesi çalışanları tarafından yapıldı. Durumun ciddiyeti, Hüsamettin Ç.'nin ağır yaralı olduğunu gözler önüne serdi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar geçen sürede hayati müdahaleler, kıyıda yapılan çalışmalarla devam etti.

Sağlık ekipleri bölgeye ulaşmakta zorlandı

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, kayalık ve zorlu arazi koşulları nedeniyle bölgeye ulaşmakta büyük zorluk çekti. Bu sebeple Deniz Polisi ve Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım talep edildi. Ancak, denizin sığ olması ve kayalıkların tehlikeli yapısı ekiplerin doğrudan müdahale etmesini engelledi.

Hayatta tutmak için zamana karşı yarış

Kurtarma sürecinde zamana karşı adeta bir yarış başladı. Hüsamettin Ç.'nin hayatta kalması için sağlık ekipleri ve vatandaşlar iş birliği yaparak büyük çaba gösterdi. Cankurtaranlar, işletme çalışanları ve olay yerindeki vatandaşlar, sedye ile yaralıyı kayalıklardan yukarıya çıkardı. Ağır yaralı olarak sağlık ekiplerine teslim edilen Hüsamettin Ç., hızla ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Sanat Merkezi Mağduriyetinde İkinci Perde

Antalya Sanat Merkezi Mağduriyetinde İkinci Perde