Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Özel Haber AKP'de hedef 500 bin üye

AKP'de hedef 500 bin üye

İl Danışma Kurulu’nda konuşan AKP Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya’da üye sayılarının 250 bine yükseldiğini belirterek, “ hedefimiz 500 bin üye, büyük hedeflere ulaşmak kolay olmuyor” emek istiyor” dedi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
AKP'de hedef 500 bin üye

İl Danışma Kurulu’nda konuşan AKP Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya’da üye sayılarının 250 bine yükseldiğini belirterek, “ hedefimiz 500 bin üye, büyük hedeflere ulaşmak kolay olmuyor” emek istiyor” dedi.

AKP Antalya İl Danışma Kurulu, Kepez Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Danışma Kurulu’na AKP Antalya Milletvekili ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AKP Antalya milletvekilleri,  ilçe belediye başkanları,  ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

İl Danışma kurulunun açılışında konuşan AKP İl Başkanı Rıza Sümer,’’ 1 Kasım seçimlerinde Antalya’da tarihi bir zafere sizlerin sayesinde imza attık. Oy oranımızı yüzde 42’ye çıkararak, 7 milletvekilimizi meclise gönderdik. Şimdi hizmet etme ve seçimde ortaya koyduğumuz projeleri gerçekleştirme zamanı. İşte bugün Antalya’da yüzde 50 oya sahip olabilmek için atacağımız büyük bir adımı daha sizlerle paylaşıyoruz. Büyüme ve istikrar, Yeni Türkiye, 2023 hedeflerimiz, aydınlık geleceğimiz, Büyük Türkiye, Büyük Antalya için hedef 500 bin üye diyoruz. Projemizin startını da bugün veriyoruz. Şehrimizde şuanda kayıtlı üye sayımız 250 bin. Bu rakam hiç de küçümsenecek bir rakam değil. Ancak partimize gönül vermiş kişilerin sayısı ne kadar fazla olursa, büyük hedeflere ulaşmak o kadar kolay olur." dedi.

BİR KASIM’DA BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTINIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, " Sizler 1 Kasım seçimleriyle ilgili büyük bir başarıya imza attınız adeta bir başarı öyküsünün efsaneleşmesine vesile oldunuz. Bizim için bir başarı yeni bir başarının alt yapısı oluyor. 1 Kasım’da Antalya’nın başarısı bizi daha büyük başarılara götürecektir. AKP hem Antalya hem de Türkiye’de siyasetin buluştuğu bir partidir. " diye konuştu. 1 Kasım seçimlerinden sonra Antalya’da AKP’ye oy eren vermeyen herkesi kucaklamaya devam edeceğiz diyen Türel,’’Türkiye’de oylarını beklide yüzde 100 arttıran başka bir il yoktur. Biz bunu milli birlik ve bütünlüğümüzün bir modeli olarak gösterebiliriz. Projelerimizin hepsini gerçekleştirmek için büyük bir gayretle çalışacağız. Bu sözlerin yerine gelmesi için çalışma zamanıdır’’dedi.

 

BİZE VERİLEN HER GÖREV ŞEREFTİR

Kendilerine verilen her görevin şeref olduğunu söyleyen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,ise "Bize verilen her görev şereftir. Ama bizim için en büyük şeref sizleri temsil etmektir. Yeni dönemde reformlara önem veriyoruz. Antalya G20 ile birlikte dünyanın en çok konuşulan şehri oldu. G20 en başarılı zirve oldu ve katılan bütün liderler bunu söyledi. Obama ile Paris’te iki görüşmede doğrudan söylediği tek şey bu oldu “Antalya’ya tekrar geleceğim” dedi. Antalya en güvenli, en güçlü şehirlerden birisi oldu. Antalya’yı OECD’nin dayanıklı şehirler listesine alıyoruz. Her kriterde Antalya dünyanın en saygın şehirlerinden birisi olacaktır. Her ülkeden bir şehir katılırken biz iki şehir götürdük. Bursa ve Antalya " dedi.  DENİZ TOPKAYA

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Önce zemin etüdü, şimdi ağaç kesimi

Önce zemin etüdü, şimdi ağaç kesimi