Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Magazin Ufuk Özkan’ın Yeni Nafakası Belli Oldu: Hiç Harcama Yapmasam Ödeyemem

Ufuk Özkan’ın Yeni Nafakası Belli Oldu: Hiç Harcama Yapmasam Ödeyemem

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, boşandığı eski eşi Nazan Özen'e ödediği nafakanın 114 bin TL'ye çıktığını açıkladı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ufuk Özkan’ın Yeni Nafakası Belli Oldu: Hiç Harcama Yapmasam Ödeyemem
KAYNAK: İHA

Oyuncu Ufuk Özkan, eski eşi Nazan Özen ile olan nafaka davasında yeni bir gelişme yaşandı. Boşanma sonrası belirlenen 45 bin TL nafakanın, mahkeme kararıyla 114 bin TL’ye çıktığını söyleyen Özkan, bu duruma tepkisini dile getirdi.

Nafaka Miktarı 3 Katına Çıktı

Geçtiğimiz yıl karaciğer yetmezliği nedeniyle sağlık sorunları yaşayan Özkan, dizilerde yer almamayı tercih ederek daha çok tiyatro projelerine odaklanmıştı. Ancak, tiyatrodan elde ettiği gelirin 114 bin TL'lik nafakayı karşılamadığını belirtti. Özkan, "Gelirim, dizide çalıştığım dönemlere göre ciddi anlamda düştü. Bu miktarı ödeyebilmem mümkün değil" dedi.

Nafaka Davasında Yeni Gelişme

17 yıllık evliliğini sonlandırdıktan sonra nafaka ödemek zorunda kalan Özkan, nafaka indirim talebiyle açtığı davanın sonucunda ise beklenmedik bir karar ile karşılaştı. 45 bin TL olan nafaka, önce 74 bin TL’ye çıkarıldı, ardından 114 bin TL olarak yeniden belirlendi. Ünlü oyuncu, bu karar karşısında zorlandığını ifade ederek, "Hiç harcama yapmasam dahi bu nafakayı ödeyemem" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
WhatsApp Kullanıcıları İçin Yeni Özelliklerini Tanıttı

WhatsApp Kullanıcıları İçin Yeni Özelliklerini Tanıttı