Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis Türel-Tütüncü rekabeti mi ?

Türel-Tütüncü rekabeti mi ?

Antalya’da dün AKP’li iki belediyenin basın toplantısı vardı.. Toplantılar birbirine yakın saatlerde olunca haberciler sıkıntı çekti, kulislerdeki tartışmalar biraz daha kızıştı..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türel-Tütüncü rekabeti mi ?

Antalya’da dün AKP’li iki belediyenin basın toplantısı vardı..

Toplantılar birbirine yakın saatlerde olunca haberciler sıkıntı çekti, kulislerdeki tartışmalar biraz daha kızıştı..

AKP’li Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Çalışma Grubu’nun dün saat 11.00’da tanıtılacağı toplantının duyurusunu günler öncesinden yapmış, bununla da kalmayıp, bilboardlara da yansıtmıştı.

AKP’li Büyükkşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise Tütüncü’nün toplantısı öncesinden açıklanmasına rağmen dün saat 09.30’da ASAT’ta kahvaltılı basın toplantısı yapacağını duyurmuştu..

Türel’in toplantısı uzayınca da haberciler Tütüncü’nün toplantısına yetişemedi, bir bölümü ise toplantı bittikten sonra Dokuma Fabrikası’na ulaştı..

AKP’li iki belediyeni toplantılarının çakışması siyasi kulislerden sızan “ Türel ile Tütüncü’nün arasında sorunlar var, iki başkan bir araya gelmemeye çalışıyor” şeklindeki iddiaları da güçlendirdi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Antalya için önem taşıyan Kepezaltı-Santral mahallerinde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin görüşüldüğü Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısına katılmamış olması da AKP’li iki başkan arasında sorun yaşandığı iddialarını güçlendiren gelişme olarak yorumlandı.

Türel-Tütüncü krizinden en çok etkilenen ise doğal olarak AKP’nin yeni İl Başkanı Rıza Sümer oldu. Önce Türel’in basın toplantısına katılan Sümer, tıpkı Antalyalı gazeteciler gibi Dokuma Çalışma Grubu’nun tanıtım toplantısına yetişemedi, Türel’in toplantısı bittikten sonra Dokuma Fabrikası’na gelebildi.Sümer geldiğinde ise Tütüncü’nün toplantısı çoktan bitmişti..

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CLK’ya meşaleli protesto

CLK’ya meşaleli protesto