Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Kulis CHP ilçe teşkilatında toplu istifa

CHP ilçe teşkilatında toplu istifa

Aydın'ın Didim ilçesinde belediye meclis üyelikleri sıralamasındaki anlaşmazlıklar nedeniyle CHP'de toplu istifa yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP ilçe teşkilatında toplu istifa
KAYNAK: İHA

Aydın'ın Didim ilçesinde, CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyelik sıralaması nedeniyle toplu olarak istifa etti. Yapılan basın açıklamasında konuşan Yılmaz, 'Örgütümüzün ve ilçemizdeki STK'ların önerilerinin dikkate alınmadığını gördük' diyerek istifanın nedenini açıkladı.

'Örgütümüzün Talepleri Dikkate Alınmadı'

CHP Didim İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, belediye meclis üyelik sıralamasına ilişkin yaşanan anlaşmazlıklar sonucunda istifalarını açıkladı. Yılmaz, basın açıklamasında, 'İlçe delege seçimlerinden başlayıp, bizleri bu makama taşıyan Didim’deki üyelerimize bir söz vermiştik. Seçildiğimiz takdirde, örgütümüz ile üyelerimizin seçim ile ilgili taleplerini il başkanlığımıza ve genel merkezimize ileteceğimize ve karar alınması noktasında ısrarcı olacağımızı belirtmiştik. Ancak bu taleplerimize olumlu bir yanıt alamadık' şeklinde konuştu.

Chp Ilçe Teşkilatında Toplu Istifa

Belediye Meclis Üyelikleri Anlaşmazlığı

Belediye meclis üyelik sıralamasında yaşanan anlaşmazlıkların partiyi derinden sarstığı belirtilirken, CHP Didim İlçe örgütü yönetimi, taleplerine karşılık bulamayınca bir araya gelerek istifa kararı aldı.

'CHP Geleneği ve İlkeleri ile Bağdaşmıyor'

CHP Didim İlçe Başkanı Yılmaz, basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 'Belediye meclis üyesi adaylarının belirlenmesi sırasında, örgütümüzün ve ilçemizde bulunan STK’ların, odaların önerilerinin de hiçbir şekilde dikkate alınmadığını gördük. Bizler de bu davranışın, örgütümüzün yok sayılmasının CHP’nin geleneği ve ilkeleri ile bağdaşmadığı bu süreçte görevde kalmamızın bir anlam ifade etmediğini değerlendirerek, istifa kararı almış bulunmaktayız.'

'CHP'nin Üzerinde Hiçbir Şahıs Yoktur'

Yılmaz, 'Hiçbir şahsın CHP örgütünün üzerinde olmadığını belirtmek isteriz. Bizler her zaman CHP'nin bir neferi olarak, partimizin başarılı olması için, her platformda mücadele etmeye devam edeceğiz' diyerek, CHP'ye olan bağlılıklarının süreceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ta Motosiklet Kazası: İki Kişi Yaralandı

Manavgat’ta Motosiklet Kazası: İki Kişi Yaralandı