Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Kadın “İktidar kadınlardan korkuyor”

“İktidar kadınlardan korkuyor”

Finike İlçe Kadınlar Kolu’nun düzenlediği birlik ve beraberlik etkinliğinde konuşan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, AKP iktidarının kadınlardan korktuğunu iddia ederek, “Çünkü biliyorlar ki eşitlik, özgürlük ve adalet CHP kadınlarıyla gelecek

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“İktidar kadınlardan korkuyor”

 Finike İlçe Kadınlar Kolu’nun düzenlediği birlik ve beraberlik etkinliğinde konuşan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, AKP iktidarının kadınlardan korktuğunu iddia ederek,

“Çünkü biliyorlar ki eşitlik, özgürlük ve adalet CHP kadınlarıyla gelecek. “Yapmamız gereken en önemli şey örgütlenme. Örgütlenmiş yapıyı dışarıdan bölmek zor, onlar da bundan korkuyor" dedi.

 

CHP Finike Kadın Kolları tarafından birlik ve beraberlik amacıyla kahvaltı etkinliği düzenlendi.  Finike Pergole Restoran'da düzenlenen programa, İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, İlçe Başkanı Okan Tanır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Göksel, il ve çevre ilçe kadın kolları üyeleriyle partililer katıldı. İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen, önlerinde tüm güçleriyle çalışmaları gereken genel seçimler olduğunu belirterek, "Bütün olumsuzlukları bir kenara bıraktık ve genel seçimlere odaklandık. Önümüzde varımızla yoğumuzla bütün enerjimizle yoğunlaşmamız gereken bir seçim var. Çünkü şöyle bir gerçek var arkadaşlar; bu iktidarın neler yaptığını gazetelerden, televizyonlardan takip ediyorsunuz. Onların yaptıklarından en çok etkilenecek olan kimler? En çok hak kaybına uğrayacak kimler? Aydınlıktan karanlığa gömülmek durumunda olan ve bu riski en çok taşıyan kadınlar. O nedenle kadınlarımızın çok daha fazla çalışması gerekiyor" dedi.

 

 'İKTİDAR KADINLARDAN KORKUYOR'

 

 Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı'nda açtığı Kadınlar Plajı'na ilişkin tartışmalara da değinen Sultan Yeğen, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in bir süre önce CHP'li kadınların plajda provokasyon yaptığına ilişkin açıklamalarını hatırlattı. Belediye önünde buna yönelik yaptıkları eylemle tepkilerini ortaya koyduklarını vurgulayan Sultan Yeğen, bunun sonrasında Başkan Türel'in söylemlerini değiştirdiğini kaydetti. AKP hükümetinin kadınlardan korktuğunu savunan Sultan Yeğen, "Çünkü biliyorlar ki eşitlik, özgürlük ve adalet CHP kadınlarıyla gelecek. Yerel seçimleri atlattık. Genel seçimlere gidiyoruz. Örgütlenmelerimize başladık. İlçelerimizde toplantılar yapmaya başladık. Yapmamız gereken en önemli şey örgütlenme. Örgütlenmiş yapıyı dışarıdan bölmek zor, onlar da bundan korkuyor" diye konuştu.

 

 CHP İlçe Başkanı Okan Tanır ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Gölsel de konuşmalarında genel seçimin ve birlik beraberliğin önemine işaret etti.

 

(DHA)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye’de bir ilk

Türkiye’de bir ilk