Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Eşine Kurşun Yağdırıp Öldüren Kocayı Da Kayınpederi Vurdu

Eşine Kurşun Yağdırıp Öldüren Kocayı Da Kayınpederi Vurdu

Aksaray’da aile içi şiddet trajediye dönüştü. Eşiyle tartıştıktan sonra babasının evine yerleşen kadına kocası tarafından ateş açıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eşine Kurşun Yağdırıp Öldüren Kocayı Da Kayınpederi Vurdu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Aksaray’ın Fatih Mahallesi'nde yaşanan olayda, aile içi şiddet korkunç bir trajediye dönüştü. 

Bir süre önce eşiyle tartışan R.O. (30), babasının evine sığınan eşi Fadimana Ok ile barışmak istedi. Ancak eşinin bu görüşme talebini reddetmesi, olayın şiddetle sonuçlanmasına neden oldu.

Kayınpederin Evine Silahla Gitti

Görüşme isteği geri çevrilen R.O., eşinin babasının evine giderek araç içinde beklemeye başladı. Fadimana Ok babası M.A. ile birlikte apartmandan çıkarken, R.O. aniden arabasından inip yanında taşıdığı tabancayla eşine kurşun yağdırdı. Eşi kanlar içinde yere yığılırken, baba da belindeki silahla damadına ateş açtı.

Mahallede Silah Sesleri Yankılandı

Silah sesleri mahallede panik yaratırken, olayı duyan komşular hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı karı kocaya ilk müdahaleyi yaptı. Ancak hastaneye kaldırılan Fadimana Ok, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Koca Yoğun Bakımda, Kayınpeder Aranıyor

Ağır yaralanan R.O. ise yoğun bakımda tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi devam ederken, polis ekipleri olay yerinden kaçan kayınpeder M.A.'nın peşine düştü. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özelleştirme İdaresi 4 ilde taşınmaz ihalesi düzenliyor

Özelleştirme İdaresi 4 ilde taşınmaz ihalesi düzenliyor