Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Kadın Fatih'te 26 Yaşındaki Kadın Otel Odasında Ölü Bulundu

Fatih'te 26 Yaşındaki Kadın Otel Odasında Ölü Bulundu

İstanbul Fatih'te bir otel odasında ölü bulunan Neslişah Şentürk'ün, odasında bulunan uyuştur*cu maddeler nedeniyle hayatını kaybetmiş olabileceği düşünülüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Fatih'te 26 Yaşındaki Kadın Otel Odasında Ölü Bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Fatih Katip Çelebi Mahallesi'nde, 26 yaşındaki Neslişah Şentürk'ün otel odasında ölü bulunması üzerine, polis ekipleri olaya el koydu. 14 Eylül gecesi meydana gelen olayda, genç kadının odasında uyuşturucu madde bulundu ve ölüm sebebinin uyuşturucu kullanımı olabileceği değerlendiriliyor.

Koridordaki Şüpheli Davranışlar Kameralara Yansıdı

Otelin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, Neslişah Şentürk, gece saatlerinde otele geldikten sonra koridorda uzun süre telefonla konuştu. Odaya geçtikten sonra ise otel çalışanlarının ifadesine göre, tabakları kırıp camları tekmelemeye başladı. Bu anların ardından ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadını odasında hareketsiz bir şekilde buldu.

Uyuşturucu Haplar ve Kokain Bulundu

Olay yerinde yapılan incelemede, odada uyuşturucu haplar ve kokain bulundu. İlk bulgulara göre, Neslişah Şentürk'ün uyuşturucu kullanımına bağlı olarak hayatını kaybettiği düşünülüyor. Ancak kesin ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Olayla İlgili Soruşturma Devam Ediyor

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Genç kadının otel koridorunda telefonda konuştuğu anlar ve odada meydana gelen olaylar güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı. Şentürk'ün uyuşturucu kullanımına bağlı bir sebeple mi yoksa başka bir nedenden dolayı mı öldüğü otopsi sonrası ortaya çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamsi Kuşu Nedir? Hamsi Kuşu Tarifi Nedir? Hamsi Kuşu Nasıl Yapılır?

Hamsi Kuşu Nedir? Hamsi Kuşu Tarifi Nedir? Hamsi Kuşu Nasıl Yapılır?